Rólunk

Vállalkozásunk célja, hogy gyors és teljes körű segítséget nyújtson mindazoknak, akik szállításhoz, vagy tároláshoz a legmegfelelőbb műanyag terméket keresik.

Termékkörünkben megtalálható a folyékony anyagok tárolására alkalmas IBC tartály és a veszélyes anyagok tárolására előírt ADR tartály, valamint e tartályok alkatrészei és kármentő tálcára is.

Kapható nálunk a szilárd anyagok: gyümölcsök, zöldségek , húsok stb. tárolására alkalmas műanyag dobozok, ládák és rekeszek széles választéka is.

A műanyag termékek köre ezzel még nem ért véget! Gondoltunk a kertészetek és kertészkedni vágyók szükségleteire is, hiszen többek között virágcserepek, kaspók, balkonládák termékpalettája várja vásárlóit.

A kertépítés és az építőipari vállalkozások és magánszemélyek részére is segítséget kívánunk nyújtani: a műanyag gyeprácstól, az ágyásszegélyen át egészen a szerszámos,- malteros ládáig.

Nem csak arra gondoltunk, hogy minél szélesebb termékkört kínáljunk vevőinknek, hanem arra is, hogy időt és pénzt tudjanak megspórolni általunk. Egyedi, termékkörünkben nem szereplő kéréseiknek is utána járunk és igyekszünk a legmegfelelőbb megoldást kínálni problémáikra. Megrendelésüket rövid határidőn belül (2-3 nap) tudjuk teljesíteni. Kiszállítás esetén a legoptimálisabb fuvarszervezéssel jelentős pénzkiadástól és tehertől szabadítjuk meg Önöket.

Kérjék segítségünket, ne feledjék a legmegfelelőbb termékhez juthatnak általunk pénzt és idő megtakarítással.