Hirek

5 tipp a 2 hordós kármentőtálca vásárlásához

1.   2 hordós kármentőtálca alapvetően kétféle anyagból, műanyagból és fémből készül. A 2 hordós kármentőtálca műanyag kivitelben sav és lúgálló polipropilén, illetve polietilén típusú anyagból készül az esetek túlnyomó részében, mely megfelel a a veszélyes anyagok tárolási követelményeinek. Akkor tehát,ha savas-lúgos anyagokat tartalmazó hordókat helyeznénk rá a 2 hordós kármentőtálcára és nem gyúlékony környezetben helyezzük el, abban az esetben ebből az anyagból érdemes választani, hoszen ez lesz a legmegfelelőbb anyagból.

2.   A sztenderd kéthordós kármentőtálcákat alapvetően 2 db 600 mm átmérővel rendelkező hordóra van kialakítva. Amennyiben kisebb a hordó átmérőnk, abban az esetben is a sztenderd 2 hordós kármentőtálca ajánlott, mivel érdemes hosszú távra tervezni és előbb-utóbb előfordulhat, hogy nagyobb hordók is használatba kerülhetnek. Tehát abból érdemes kiindulni, hogy a nagyobb méret, még mindig jobb, mintha előbb-utóbb kinőjük a jelenlegi tárolható felületet.

3.   Amennyiben szeretnék gyakran mozgatni a kármentőtálcákat, vagy szeretnék, ha a földtől némiképp kiemelkedjen a tálca, akkor érdemes lábakkal ellátott, targoncázható kivitelt rendelni. Ekkor a lábak magassága általában 8-10 mm, amely megfelel a villák magasságának.

4.  Ha azt szeretnénk, hogy fém kivitelű 2 hordós kármentőtálca legyen vállalkozásuk részére, érdemes a 2 hordós kármentőtálca felületkezelését meggondolni, amennyiben a legtartósabb kivitelt célozzuk meg, inox, vagy tüzihorganyzott felületkezeléssel kérjük a kéthordós kármentőtálca kivitelt, átlagos használatnál azonban a normál festéssel ellátott 2 hordós kármentőtálca ideális választás lesz. A normál festés, természetesen a megfelelő alapozási és előkészítési eljárást követően minőségi festégből, a szárítási folyamatot követően 1. osztályú minőségben kell, hogy elkészüljeön, mely hosszú évekre kiváló felületet garantál. A festék lehet tetszőleges RAL színből választani, a RAL kód megadásával.

5. Rendszeres hordóhasználat esetén érdemes a kivehető, tisztítható teherviselőrács a 2 hordós kármentőtálca kialakításánál. Ebben az esetben a tisztításuk gyors és egyszerű lesz.

Bízunk benne 2 hordós kármentőtálca cikkünk elnyerte tetszésüket! Kérjük keressenek bennünket elérhetőségeinkünk valamelyikén. További kéréssel-kérdéssel kérjük forduljanak hozzánk bizalommal.

Bővebb tudnivaló az 2 hordós kármentőtálca esetén: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Ket-hordos-karmentotalcakhttps://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/Ket-hordos-fem-karmentotalcak

2022.01.13.

Vissza