Hirek

Az egy és kétoldalas üveg, ablakszállító állványzatok lehetséges méretei és tartozékai

Az egy és kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat méreteinek sokfélesége ötletet adhat kedves ügyfeleinknek a legkedvezőbb kialakítás érdekében. Az egy és kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat méretei összefüggnek teherbírásukkal is, ezeket az Az egy és kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat adatokat ik körebocsájtjuk a jobb eligazodás érdekében.

Az 1000 l-es IBC tartály 400 mm-es, nagy beömlőnyílással

Az 1000 l-es IBC tartály 400 mm-es, nagy beömlőnyílással a nyári időszakban különösen keresett termék. Az 1000 l-es IBC tartály nagy beömlőnyílással sajnos nincs mindig raktárkészleten, viszont számos területen igen nagy szükség van rá. Nézzük meg, hogy mikor és miért ilyen keresett az 1000 l-es IBC tartály 400 mm-es, nagy beömlőnyílással, zárófedéllel.

A 300l-es IBC tartályok típusai és felszereltsége, kiegészítői

A régóta várt 300 l-es IBC ADR tartályok végre egy pár éve megérkeztek a magyar piacra is és ügyfeleink nagyon kedvelik. A 300 l-es IBC ADR tartály még mindig újdonság sok kedves vevőnk számára. Az Ő részükre írtuk ezt a cikket, hogy a 300 l-es IBC ADR tartályt minél jobban megismerhessék és tudják megfelelően használni.

1,2,4 hordós kármentők fajtái és lehetőségei

Az 1, 2 és 4 hordós kármentőtálca választék ügyfeleink igényeit folyamatosan igénybe véve egyre bővül, különösen azt figyelembe véve, hogy műanyag és fém anyagból is készülnek az 1, 2 és 4 hordós kármentőtálca típousai. Érdeklődő ügyfeleinknek szeretnénk most az 1, 2 és 4 hordós kármentőtálca fajtáit bemutatni, a legmegfelelőbb 1, 2 és 4 hordós kármentőtálca kiválasztásában.

Fém tároló konténerek méretei és lehetséges kiegészítői

Cikkünkben összegyűjtöttük az ügyfeleink által legkedveltebb konténer méreteket és azt is leírjuk, hogy milyen kiegészítőket kértek a konténerekhez. Cégünk egyik erősségének tartjuk, hogy ügyfeleink egyedi kíváságait is igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben figyelembe venni.

Üveg,- ablakszállító állvány fajtái és néhány extra kivitel

Az üveg,- ablakszállító állványok, más nébven kalodák sokfélesége, akáűr a bőség zavarát is okozhatja érdeklődő ügyfeleinknél. Ebben a cikkünkben szeretnénk a kis és a nagyipari felhasználású üveg,- ablakszállító állványokat külön csoportosítani , illetve néhány extra tulajdonságot felsorolni.

1000 l-es felújított IBC tartály, miért fontos itt is a minőség?

Sok míködésképtelen 1000 l-es felújított IBC tartály tulajdonos fordul hozzánk segítségért. Az 1000 l-es felújított IBC tartály bizonyos meghibásodásai teljesen működésképtelenné tehetik az 1000 l-es felújított IBC tartály t. Cikkünk ezekre a hibákra szeretnénk rávilágítani.

Az ipari IBC tartályok méretei és kiegészítői

Werit típusú, ipari IBC tartályok 1500 litertől 5000 liter űrtartalomig találhatóak termékkínálatunkban. Milyen felhasználási területen alkalmasak tartályaink? Milyen méretválasztékban vannak egyes ipari tartályaink ? Az ipari IBC tartályok ról részletes infomációt az alábbi cikkünkben találhatják.

Üveg,- ablakszállító állvány típusai, felszereltsége

Ügyfeleink kérésére az üveg,- ablakszállító állványok széleskörű választékát dolgoztuk ki. Az üveg,- ablakszállító állványok ferszereltségére is kitérünk, hiszen itt is számos lehetőség ígérkezik a legmegfelelőbb üveg,- ablakszállító állvány megtalálására.

Fém tároló konténerek felhasználása és fajtái

Fém konténereink széles felhasználási területe, bőséges választéka miatt szándékozünk kedves érdeklődő ügyfeleinknek segíteni az eligazodásban, hogy a számukra legkedvezőbb fém konténert tudják választani.

A 300 l-es tartályok típusai és felhasználási területei

A 300 l-es tartályok viszonylag új termékek a piacon, alig pár éve vannak jelen. Cikkünkkel szeretnénk megismertetni mindazokat akik még nem ismerik a 300 l-es IBC ADR tartály ismérveit.

A fém kocsis kármentő 7 előnye

A fém kocsis kármentőkről szóló cikkünkben könnyű dolgunk van, hiszen keresett termékünkről van szó és sok szempontból is előnyoös tulajdonságokkal rendelkezik. Fém kocsis kármentőről szóló cikkünk segíteni szeretne a választásban kedves ügyfeleinknek.

A 600 literes felújított tartály előnyei

A 600 literes felújított IBC tartályok az egyik legkeresettebb tartálytípusok. A 600 literes felújított IBC tartály közkedveltségének okairó szól a következő cikk.

A 300 literes IBC tartály mérete és felhasználási területei

A 300 literes IBC tartály méreténéál fogva jobban tárolható a hasonló méretű hordóknál. Jelen cikkünk 300 literes IBC tartályok főbb tulajdonságait részletezi.

Gyakran ismételt kérdések - kármentőtálca IBC tartályhoz

IBC tartályhoz kármentőtálca ajánlatkérésekben több pontosítandó kérdéssel is találkozhatunk. Az ok, amiért az IBC tartály kármentőknél számos kérdés merülhet fel, az az, hogy sok verzió létezik és a legelőnyösebb IBC tartály kármentő ajánlathoz a pontosítás elengethetetlen. Nézzük tehát milyen kérdések fordulnak elő az IBC tartály kármentők ajánlatkéréseknél.

Üveg- ablakszállító kocsi, vagy állvány?

Üveg,- ablakszállító kocsi, vagy állvány közül melyiket válasszuk? Egyáltalán milyen alapvető különbség van a z üveg,- ablakszállító kocsi és állvány között? Cikkünk szeretne e két típus (üveg,- ablakszállító kocsi és állvány ) közötti különbségeket és azonosságokat felsoroltatni.

A fém konténerek típusai

Gyakran előfordul kedves érdeklődő ügyfeleinknél, hogy szeretnének fém tároló konténereket, mert szükséges lenne a hasznlatuk, de különböző fajták kiválasztásánál bizony nem könnyű a dolku. A fém konténerek ismérveinek felsorolásával szeretnénk segítséget nyújtani a legjobb fém konténer kiválsasztásához.

Az 1,2,4 hordós fém és műanyag kármentők a gyakorlatban

Az 1,2,4 hordós fém és műanyag kármentők a gyakorlatban egyaránt keresettek és közkedveltek. Ügyfeleinknek azonban szeretnénk segítséget nyújtani, vajon milyen méretű és elrendezésű, melyik anyagból készülő fém és műanyag kármentőre van szükségük. Jelen cikk e kármentők 1,2,4 hordós fém és műanyag változataival, gyakorlati használhatóságával foglalkozik.

A 600 literes IBC tartályok mérete és felhasználási területei

A 600 literes IBC ADR tartályok az 1000 l-es ADR IBC tartályok után a legközkedveltebb kivitelű tartályok. Többek között ezért is érdemes írni a 600 literes IBC ADR tartály jellemzőiről, hogy minél többen ismerjék meg -e közkedvelt 600 literes tartály tipust.

Kármentőtálca fémből, vagy műanyagból? Melyiket válasszam?

A kármentőtálca sokszínűsége akár a bőség zavarát is okozhatja érdeklődőinknek. A fém és műanyag kármentőtálca közötti különbségeket és azonosságokat szeretnénk Önökkel most megosztani. Cikkünk a fém és műanyag kármentőtálca közötti eligazodást, rendszerezést hivatott elvégezni.

Fém kármentőtálcák előnyei és fajtái

Termékportfóliónkban a fém kármentőtálcák igen fontos és hangsúlyos szeepet töltenek be, hiszen a fém kármentőtálca igények, megkeresések is igen nagy számban fordulnak elő. Jelen cikkünk a fém kármentőtálca számos fajtáját mutatja be, segítve ezzel a jobb eligazodást termékeinkben.

A 600 l-es IBC tartály a gyakorlatban

Bizonyára az IBC tartály érdeklődők szembesültek már azzal a ténnyel, hogy hány különböző méretű, űrtartalmú, kivitelű IBC tartály létezik a piacon. A helyes választás érdekében most bemutatjuk a 600 l-es IBC, ADR tartály előnyeit, amely segíthet a helyes döntés meghozatalában.

Az egyedi műanyag kármentőtálcák speciális esetei

Az egyedi műanyag kármentőtálcákra igen nagy szükség van, hiszen nincs két ugyanolyan vállalkozás sem, ahol pontosan ugyanolyan igényeket, ugyanolyan területi adottságokkal kell kiszolgálni. Egyedi műanyag kármentőtálca kínálatunkkal pont e sokféle ígényt szeretnék a lehető legnagyobb mértékben kisegíteni. Jelen cikkünk az egyedi műanyag kármentőtálcák

Az akkumulátor tároló tálcák méretei és egyedi kivitelezési lhetőségei

Az akkumulátor tároló műanyag PP tálca hatékony segítséget nyújt az akkumulátorok biztonságos elhelyezésével, tárolásával kapcsolatban. Az akkumulátor tároló műanyag PP tálca méreteinél tudunk sztenderd méreteinkkel segítséget nyújtani, ugyanakkor azoknak is tudunk lehetőséget kínálni, akik az akkumulátor tároló műanyag PP tálcákat nem sztenderd méretekben kérnék.

A cipőfertőtlenítő tálcákkal harcra készen a vírusok ellen

A műanyag cipőfertőtlenítő tálca - ha rögtön nem is gondolnánk - egy igazi fegyver lehet a kezünkben, elnézést, inkább a lábunk alatt a különböző vírusok és kórokozók elleni küzdelemben. A műanyag cipőfertőtlenítő tálca egy praktikus és jó módszer, hogy e "támadókat" a cipőtalpunkkal sem engedjük be otthonainkba, iskoláinkba, munkahelyeinkre.

A műanyag kármentőtálcák sokfélesége

A műanyag PP, PE kármentőtálcák felhasználhatósága és variálhatósága szinte végtelen. Ahhoz, hogy a lehető legmegfelelőbb kivitelű műanyag PP, PE kármentőtálca kerüljön kedves ügyfeleink birtokába el kell igazodni e széles lehetőségek tárházában. Jelen cikkünk a műanyag PP, PE kármentőtálca különböző fajtáiban, lehetőségeiben segítünk eligazodni.

A cipőfertőtlenítő tálca, rámpa fontossága napjainkban

Miért fontos használni mindennapjainkban a cipőfertőtlenítő tálcát és rámpát?Miért került előtérbe a cipőfertőtlenítő tálca, rámpa használata? Cikkünk ezekre a kérdésekre keresi a választ.

Miért vegyünk 600 literes felújított IBC tartályt?

Miért érdemes 600 literes felújított IBC tartályt vásárolni? Egyáltalán milyen előnyei vannak a 600 literes IBC tartálynak? Jelen cikkünk ezekre a kérdésekre keresi a választ.

300 literes kontra 600 literes tartály

A 300 l-es és 600 l-es IBC tartályok a két legkisebb méretűek az általunk forgalmazott IBC tartályok között. Éppen ezért sokszor merül fel a kérdés az ügyfelekben, hogy vajon melyik tartályt válasszák a 600 l-es IBC tartályt, vagy a kisebb 300 l-es IBC tartályt.

Felújított 1000 l-es IBC tartályok, miért fontos itt is a minőség?

A használt, felújított 1000 l-es IBC tartály nagy előnye, hogy az új IBC tartályok töredék részéért is kaphatóak, de vajon miért nem biztos, hogy a lehető legolcsóbb tartályokat érdemes megvenni? Erre a kérdésre keressük a választ cikkünkben.

Kármentőtálca IBC tartályhoz tartozékai, kiegészíítői

Az IBC tartály kármentőtálcái részére egyre több kiegészítőt tudunk kínálni, amely megkönnyíti a használatot , lerövidíti a töltés idejét is. Jelen cikkünk eről szól. IBC tartály kármentőtálcái fém és műanyag PP.PE kivitelben is elérhetőek, mindkettő kiegészítői rendelhetőek..

Műanyag kármentő tálca, tartozékok és kiegészítők

A műanyag kármentőtálcák PP (polipropilén) és PE (polietilén) anyagból készülnek. Bizonyára kedves vásárlóink tudják már pontosan, hogy milyen tárolóeszközöket (kannákat, tartályokat, hordókat stb) fognak elhelyezni a PP, PE műanyag kármentőtálcákon. Milyen méretű PP, PE műanyag kármentőtálcák szükségesek, erről is bizonyára van konkrétabb elképzelésük. A PP, PE műanyag kármentőtálcák kiegészítőit, tartozákait szeretnénk jelen cikkünkben bemutatni, hogy komplex megoldást nyújthassunk a PP, PE műanyag kármentőtálcák terén.

Fertőtlenítő tálca, melyik méretben és milyen kivitelben?

A fertőtlenítő tálca számos méretben tervezhető és kivitelezhető. A legmegfelelőbb méretű és kivitelű, legalkalmasabb tartozékokkal ellátott fertőtlenítő tálca számos kellemetlenségtől óvhat meg bennünket és a legjobb fertőtlenítő tálca szettel a leghatékonyabb felhasználást érhetjük el.

Miért teljeskörű megoldás a cipőtalp fertőtlenítő tálca szett?

A fertőtlenítő tálca szett egy komplex lehetőséget nyújt az állandó használathoz. Mit is jelent mindez? A cipőtalp fertőtlenítő tálca és tartozékei lehetőséget nyújt a rendszeres használathoz vállalatok, intézmények alkalmazottainak állandó használatára olyan módon, hogy a kórokozókat eltávolítja és nem okoz semmilyen kellemetlenséget a tálcából történő távozást követően sem.

Miért az EX 1000 literes tartályt válasszam?

Számos fajta IBC tartály közül lehet választani, de mégsem mindegy, hogy melyik típust választjuk. Nem csupán az IBC tartályok árának különbözősége szerint, hanem az ADR előírásoknak való megfeleltetés miatt. Az EX tartálynál tehát több szempontot is figyelembe kell venni. Cikkünkben azt is leírjuk, hogy milyen alapvető különbségekkel rendelkezik az EX tartály a többi ADR tartályról.

Fertőtlenítő tálca a teljeskörű védelemért

Miért is lehet fontos a cipőtalp fertőtlenítő tálca? A vírusok, baktériumok és más kórokozók elleni védelem a maszkok és gumikesztyűk, napi takarítás megléte esetén sem lehet teljeskörű. Amennyiben a lehető legtöbbet meg akarjuk tenni, vállalkozásunk dolgozói , vagy hozzátartozóink és saját érdekünkben, akkor a cikkünkben szereplő fertőtlenítő tálca nélkülözhetetlen elem ennek eléréséhez.

Miért válasszunk fém rácsos konténert, tárolót ?

A konténerek két alapvető típusa a lemezoldalakból kialakított fém tároló konténer, illetve a rácsos kialakítású konténer. Felvetődik a kérdés, miért pont a rácsos konténert válasszuk? Cikkünk erre a kérdésre ad választ.

Üveg,- ablakszállító állványzat pontosító kérdései

Üveg,- ablakszállító állványzatok íránt érdeklődő ügyfeleinknek soksor igen nehéz pontosan meghatározni, hogy az üvegszállító kaloda milyen is legyen. Az üveg,- ablaktároló, szállító állványzat segítő kérdéseit igyekszünk most összegyűjteni egyfajta sorvezető gyanánt.

Műanyag akkumulátor tároló tálca 4 előnye

Mai cikkünkkel szeretnénk bemutatni a műanyag akkumulátor tároló tálca legfőbb erősségeit, mivel tapasztalataink szerint a műanyag akkumulátor tároló tálca felhasználhatósága jóval sokrétűbb, mint azt gondolnánk.

A fém tároló konténerek 5 speciális esete

A fém tároló konténerek általános kivitelezésében a méretére, teherbíró képességére, felületkezelésére és még egy-két plusz igény meghaározására van szükség. Nézzük meg azonban, melyek azok a speciális esetek a fém tároló konténerek esetében, amelyekre lehet nem is gondolunk mégis szükségesek lehetnek.

A műanyag kármentőtálcák pontosító kérdései

Mai cikkünkkel szeretnénk ügyfeleinknek segíteni műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák minél pontosabb és a lehető legkedvezőbb árérétkű kialakításához. Ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy az igényeknek leginkább megfelelő műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák fogják az Önök igényeit a lehető leghosszabb ideig és a legkedvezőbb áron szolgálni.

Fém tároló konténer ajánlatkérésének pontosítása

Érdeklődő ügyfeleinknek szeretnénk segíteni a fém konténerek, ládák minél költséghatékonyabb és a tároló konténer igényekhez a leginkább alkalmazkodó kialakítással, jelen cikkünkkel.

Hordótároló kármentőtálcák, de hány darab hordóhoz?

Amennyiben hordókat szeretnénk tárolni a kármentőtálcákon, abban az esetben felvetődik a kérdés, hány darab hordóhoz és milyen kivitelben kérhetjük kármentőtálcánkat. A hordók átlagos mérete 200-220 literes a darabszám általában ennek tükrében kalkulálható. Kivitelezhető műanyag és fém változatban is.

A műanyag kármentőtálcák 3 speciális esete

A műanyag kármentőtálcák, vagy más nevükön gyűjtőkádak, csepptálcáknak vannak olyan egyedi kialakításai, melyek az általános ajánlatkéréseknél nem merülnek fel, mégis érdemes végiggondolni, hátha pont erre is szükségünk lenne a kármentőtálca használata közben.

Üveg, ablakszállító állvány, kaloda, mi a különbség az ipari és az általános kivitelben?

Az üveg és ablakszállító állvány, kaloda igényfelmérésnél egyik legfontosabb kérdés az, hogy mennyire gyakran, és milyen mennyiségben szeretnénk a tárolandó üveg, tükörlapokat, nyílászárókat ráhelyezni. Ezt a kérdéskört boncolgatja az üveg, ablakszállító állvány, kaloda esetében a mai cikk.

Üveg,- ablakszállító állvány felhasználási területei

Az üveg,- ablakszállító kaloda, vagy állvány megnevezés a megszokott, de korántsem fedi le a felhasználási kört. Ez a cikk arra hivatott, hogy részletezze az üveg, ablakszállító állványzat használatának lehetőségeit, melyek sokkal szélesebb teret kínálnak az elnevezésénél.

Hordós kármentőtálcák, mire vigyázzunk?

Egy, kéthordós, vagy akár ennél is több hordó együttes tárolására alkalmas kármentőtálcánál, számos szempont van, amelyet be kell hogy tartsunk annak érdekében, hogy a számunkra legmegfelelőbb kármentőtálcát kapjuk, illetve, hogy sok évig, vagy akár évtizedig tudjuk használni a hordós kármentőtálcáinkat.

Műanyag kármentők - a legmegfelelőbb kiválasztása!

A kármentőtálcák legoptimálisabb kialakítása mindenkinek lényeges és célszerű, előző heti cikkünk folytatása is erről szól.

Műanyag kármentőtálca - a legmegfelelőbb kiválasztása!

A kármentőtálcák széles felhasználhatósági körük miatt számos szempontot, körülményt kell figyelembe vennünk, hogy a lehető legjobban alkalmazható kármentesítő tálcákat, medencéket alakítsuk ki kedves ügyfeleink részére.

Kármentőtálca 2db IBC tartályhoz 5 előnye

IBC tartályokhoz a kármentesítő tálcákat az esetek 90 %-ban 1-1 db tartály alá kérik ügyfeleink, de valyon tudják-e, hogy lehet ez másképpen is? Cikkünkben összgyűjtöttük a két darab IBC tartályhoz szükséges dupla kármentőtálca 5 legfontosabb előnyét!

A kármentőtálcák belső kialakítása és használatának szabályai

A kármentőtalcáknak nem csak a felhasználása, hanem belső kialakítása is igen változatos, erről szól jelen cikkünk, illetve azokról a szabályokról amelyeket érdemes a műanyag kármentőtálcák használata közben betartani.

Egy üvegszállító kaloda jellemzői, fajtái

Egy üveg, ablakszállító állványzat típusait elsősorban felhasználási cél szerint szükséges jellemeznünk, hiszen a felhasználóinknak is ez a legfontosabb szempont. Tehát célirányosan, az ügyfeleink szempontjából vizsgáljuk meg az üveg, ablakszállítú kalodákat, azok szempntjati a mindennapi felhasználás érdekében.

Műanyag kármentőtálcák anyagai felhasználásuk szerint

Attól függően, hogy milyen célra szeretnénk a műanyag kármentőtálcákat használni az anyaguk igen sok féle lehet. Ennek tükrében szeretnénk most bemutatni a műanyag kármentőtálcáinkat, elősegítve ezzel a minél pontosabb, használhatóbb kármentőtálca választását.

Üveg,- ablakszállító állványzat legmegfelelőbb kiválasztása

Az üveg, ablakszállító állványzatokat több, mint 10 paraméter (pl. méret, teherbírás) alapján határohatjuk meg. Nem csoda, ha az ügyfeleknek első körben igen nehéz a dolga, hogy milyen is legyen a számukra legmegfelelőbb üvegszállító állvány.

Kármentőtálcák felhasználási lehetőségei 2. rész

Előző cikkünkben a felhasználhatóság sokrétűségére és arra hívtuk fel a figyelmet, hogy mennyire fontosak azok a szempontok, amelyeket az ajánlatkérésnél közlünk hiszen nem mindegy, hogy számunkra legmegfelelőbb eszköz egy csepptálca, vagy éppen egy kocsis kármentő lesz. kármentőkocsi lesz.

Kármentőtálcák felhasználási lehetőségei

A kármentőtálcák értékesítése során minden esetben megkérdezzük, hogy mire fogják használni, milyen célt fognak a kármentők szolgálni használatuk során. A válaszokból kiderült, hogy a sokféleség terén határ akár a csillagos ég. A legfontosabbakat most összefoglaltuk és azt is, hogy milyen szempontokra kell különösen figyelni a legmegfelelőbb ajánlat kidolgozása érdekében, hiszen nem mindegy, hogy a legmegfelelőbb eszköz egy csepptálca, vagy éppen egy gurulós kármentőkocsi lesz.

Miért vásároljak 600l méretű, élelmiszeripari IBC tartályt?

A legnagyobb volumenben a hazai piacon a legtöbbet forgalmazott és használt élelmiszer ipari tartály az 1000 l-es kiszerelésű, mégis néhány szempontból igen hasznos a 600l-es élelmiszeripari IBC tartály is, e tartály bemutatása céljából állítottuk össze blogunkat:

1000 l-es 600 l-es élelmiszeripari IBC tartály jellemzői? Újat, vagy használtat vegyünk?

Legtöbb érdeklődő ügyfelünk fontolóra veszi első körös 1000 l-es, 600 l-es élelmiszeripari IBC tartály vásárlása előtt, hogy új, vagy használt tartály vásárlását tűzze ki célul. Az ok természetesen a leggazdaságosabb befektetés lenne, de melyik is az, amivel tulajdonképpen a legjobban járunk?

Két hordós kármentő, melyiket válasszuk? Műanyag változatok.

Előző cikkünkben a fém kármentők oldaláról vizsgáltuk meg a kérdést. Most a 2 hordós műanyag kármentőtálcák típusai következnek.

Két hordós kármentő, melyiket válasszuk?

Fém, vagy műanyag? Mozgathatóság? Kell-e a teherviselőrács? Egyáltalán fontos nekem, hogy hogyan néz ki? Több kérdés, íme a válaszok rá? Ezúttal a fém kármentők szemszögéből vizsgáljuk meg a kérdéseket.

Melyik M30-as rekeszt vásároljam? Hogyan döntsek a legjobban?

A hazai piacon számos gyártótól és viszonteladótól vásárolhatunk M30-as rekeszt. A termék ára alapján viszonylag könnyű lehetne választani, de nézzük meg, valóban érdemes-e csak e szempont alapján dönteni?

Milyen anyagból készüljön a kármentő tálca?

E cikk olvasásakor már bizonyára eldöntötte, hogy szükséges  vállalkozása számára a kármentőtálca, vagy más néven kármentesítő medence beszerzése. Most abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy fémből, vagy műanyagból, illetve az anyagválasztáson belül milyen kialakítások között tud választani.

Miért fontosak a kármentő tálcák, kármentesítő edények?

Előző cikkünkben már utaltunk arra, hogy mennyire fontosak a kármentők. Ebben a cikkben ezt fogjuk részletesen kifejteni, illetve még azt is hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy kármentő tálca beszerzésénél.

IBC tartályok megfelelő töltése és ürítése

Az IBC tartályok szakszerű és elővigyázatos töltése és ürítése mindannyiunk érdeke, hiszen a nem megfelelő használat anyagi, személyi, illetve veszélyes anyagok tárolása esetén környezeti károkat is okozhat. Kérjük kísérjék figyelemmel a következőket, hogy mindezt elkerülhessék:

Hasznos tudnivalók IBC tartály tartására, tárolására vonatkozóan

Az IBC tartályokkal rendelkezőknek, vagy leendő vásárlóknak - bízom benne - értékes információkat nyújtok összefoglalómmal, melyre a veszélyes anyagok tárolására vonatkozó használat, karbantartás esetén feltétlenül érdemes odafigyelni.