Hirek

Segítség a kétoldalas ablak és üvegszállító tároló állványzat kialakításában

A kétoldalas ablak és üvegszállító tároló állványzat a legtöbb esetben nagony jó választás. De mit is kell tudni a kétoldalas ablak és üvegszállító tároló állványzatról? Mik a főbb ismérvei kétoldalas ablak és üvegszállító tároló állványzatnak? Miért pont a kétoldalas ablak és üvegszállító tároló állványzat a legjobb választás? Cikkünkben ezekre a kérdésekre keressük a kétoldalas ablak és üvegszállító tároló állványzattal kapcsolatban a választ.

A 300 literes és a 600 literes IBC ADR tartály biztonsági és zárhatósági felszereltsége

A 300 literes IBC tartály és a 600 literes IBC tartály biztonságos tárolást tesz lehetővé. Ezt a kijelentést szeretnénk most megerősíteni azzal, hogy a 300 literes IBC tartály és a 600 literes IBC tartály biztonságosságát 4 pontban taglaljuk. Bízunk benne, hogy specifikus 300 literes IBC tartály és a 600 literes IBC tartály cikkünk segíthet e téma részletes megismerésében a 300 literes IBC tartály és a 600 literes IBC tartály biztonságosságának bebizonyításában.

Tárolás megoldva 1, 2 hordós kocsis kármentőinkkel

Ügyfeleink raktáraiban, telephelyükön hordók és más anyagokat tároló edényzetek részére készült 1, 2hordós kocsis kármentővel megkönnyíthetjük vállalkozásuk telephelyen belüli logisztikai gondját. Az 1, 2 hordós kocsis kármentő tárolásával és magával az 1, 2 hordós kocsis kármentő termékkel foglalkozunk mostani cikkünkben.

Az IBC tartály adapterek és szűkítők speciális esetei

Az IBC tartályokra legtöbb esetben az adapterek többsége csatlakoztatható, a kereskedelemben telálható adapterek kiválasztásával. Mi a helyzet akkor, ha az IBC tartály adapter nem normál menetes végződéssel ellátott? Mit kell tenni akkor, ha a z IBC tartály szelep meghibásodott? Mi van abban az esetben, ha eltérő a kifolyócsonkok mérete az össze csatlakoztatni kívánt tartályok között? Lehet e tömlőre csatlakoztatni a szűkítőt, van-e erre adapter? Ezekre az IBC tartály alkatrészekre, szűkítőkre, a speciális esetekre keressük a választ jelen cikkünkben.

Tárolás megoldva fém tálcáinkkal és kármentőinkkel

Fém tálca és kármentő kínálatunk az évek alatt egyre bővül, ügyfeleink minél többféle kéréseivel egyre bővül fém tálca és kármentő palettánk. Cikkünkben néhány jelentősebb ismérvet szeretnénk felsorakoztatni a fém tálca és kármentő kínálatát bemutatva, melyek hasznosak lehetnek leendő vásárlóinknak a legmekfelelőbb fém tálca és kármentő kiválasztásánál.

5 tipp a 300 l-es IBC ADR tartály használatához

A 300 l-es IBC ADR tartály egy viszonylag új termék kínálatunkban. Éppen ezért fontosnak gondoljuk, hogy néhány tippet, ötleted adjunk a 300 l-es IBC tartály használatához.

Az 1, 2 és többhordós műanyag kármentőtálca alkalmazása a gyakorlatban

Az 1, 2 és többhordós műanyag kármentőtálca alkalmazása a gyakorlatban számos megoldási lehetőséget és ötletet biztosít vásárlóinknak. Az Az 1, 2 és többhordós műanyag kármentőtálca megvalósítása ezért sokféle és rugalmas megoldásokat tesz lehetővé.

Az 1, 2 és többhordós fém kármentőtálca a gyakorlatban

Több éves, ügyfeleinktől is megszerzett tapasztalatok alapján az 1, 2 és többhordós fém kármentőtálca gyakorlati tudását szeretnénk Önökkel megosztani. Az 1, 2 és többhordós fém kármentőtálca sokféle alkalmazhatósága, kivitele és megvalósíthatósága sok lehetőséget rejt magában erről szól cikkünk.

Tárolás megoldva sav/lúgálló műanyag csepptálcáinkkal és kármentőinkkel

Amennyiben választás előtt áll hogy milyen tárolást szeretne különböző vegyi, ipari anyagainak sav/lúgálló műanyag csepptálca kármentővel érdemes ezt a cikket elolvasni, Bízunk abban, hogy sav/lúgálló műanyag csepptálca kármentő ötleteink, tippjeink segíteni fognak a legmegfelelőbb sav/lúgálló műanyag csepptálca kármentő kiválasztásában.

Üveg,- ablakszállító állványzat módozatai

Eddigi tapasztalataink alapján az ablak és üvegszállító állványok, kalodák ügyfeleink által kért módozatai és kivitelezése szinten végtelen variációt rejt magában. Célunk mostani cikkünkkel, hogy ötleteket adjunk olvasóinknak az ablak és üvegszállító állványok, kalodák alkalmazása, kialakítása kapcsán.

8 ötlet az üveg és ablakszállító és tároló kalodához !

Az üveg és ablakszállító és tároló kalodák állvány számos kialakítása vált lehetővé. Az elmúlt évek során saját és ügyfeleink ötletei által igen sokoldalú megvalósítási lehetőséget tudunk kínálni üveg és ablakszállító és tároló kaloda igényekhez.

A 600 literes IBC tartály felhasználási lehetőségei

A 600 literes IBC ADR tartály felhasználása sokoldalú, kivitele igen kedvező. A 600 literes IBC ADR tartály az egyik legkelendőbb és legkeresettebb tartálytípus. A 600 literes IBC ADR tartály felhasználásáról igyekszünk mostani cikkünkkel minél több tájékozatatást adni 600 literes IBC ADR tartály érdeklődőinknek.

Fém pódium, lépcsős fellépő, rámpa lehetőségei

Kármentőtálcákhoz, gépekhez és berendezésekhez gyakran szükségesek olyan fém pódiumok, lépcsők emelvények és egyéb tartozékok, melyek szükségesek a vállalkozás zőkkenőmentes működéséhez. Cikkünk a fém lépcső, pódium, rámpa lehetőségeiről tájékoztat.

Az IBC kármentők kiegészítői és kérhető tartozékai

Az IBC kármentők igen sokfélék lehetnek. Az IBC kármentő tálcákat méretük, kialakításuk, anyaguk szerint sokféleképp kérhetjük. Lehet azonban az IBC kármentő tálca funkcióját és használhatóságát tovább erősíteni. Az IBC kármentők további lehetőségeiről szól ez a cikk.

300 literes IBC tartályt, vagy 600 literes IBC tartályt válasszak?

Ma már a pár éve újdonságnak számító 300 l-es IBC tartály egyre inkább elterjedt a régebb óta használatos 600 l-es IBC tartálynak mintegy alternatívát jelentve. Melyek azok a szempontok, amelyek szerint tudunk választani? Melyek az azoonosságok a 300 és a 600 l-es IBC tartályok között? Ezekre a 600 és 300 l-es IBC és ADR tartályok összehasonlítására fókuszálunk jelen cikkünkkel.

IBC tartály adapterek és csatlakozók, zárófedelek és zárósapkák

Az IBC tartályok használata közben számos esetben, használat közben szükség lehet IBC tartály pótalkatrészekre, IBC tartály adapterekre, zárófedelekre és sapkákra , kifolyócsonkokra is. Mikor lehet az IBC tartály alkatrészekre, adapterekre, sapkákra és fedelek cseréjére szükség?

IBC tartály alkatrészek széles skálája

Az IBC tartályok használatát megkönnyítő speciális szűkítők és adapterek, kifolyócsonkok és szelepek nélkülözhetetlek kiegészítői az IBC tartályoknak. Ebben a cikkben igyekszünk összefoglalni a tartozékokat, főként az IBC adaptereket és szűkítőket részletezve.

Számos ötlet a kéthordós kármentőtálca felhasználásához

A kéthordós kármentőtálca használata nem bonyolult, mégis érdemes tudni, hogy használat közben mit tehetünk és mit érdemes kerülnünk. A kéthordós kármentőtálca alavetően fém, vagy sav, és lúgálló műanyagból szokott készülni, ennek megfelelően kitérünk mindkettő kéthordós kármentőtálca felhasználására.

5 tipp a 2 hordós kármentőtálca vásárlásához

2 hordós kármentőtálca választás közben számos kérdés felmerülhet, amely megnehezítheti a döntést. A 2 hordós kármentőtálca számos kivitelben és anyagból készülhet. E cikkünk célja, hogy segítsünk a 2 hordós kármentőtálca számtalan változtából a legmegfelelőbb kiválasztásában.

Tárolás megolva az IBC tartály kármentővel!

Cégünk szlogenje "Tárolás megolva", ez igaz az általunk kínált IBC tartály kármentők számos módozatával. Jelen cikkünk az IBC tartály kármentők hasznosságát és széleskörű típusait, kialakítását írja le a teljesség igénye nélkül.

Kármentőtálca IBC tartályhoz - méret is kialakítási lehetőségek

Kármentőtálca IBC tartályhoz ügyfeleink igényeihez a lehető legmaximálisabban igazodva igyekszünk ötleteket és segítséget nyújtani. A kármentőtálca IBC tartályhoz méretében és kialakításban is korábbi kérések és tapasztalatok szerint a gyakorlati alkalmazáshoz nagymértékben lehetséges alkalmazkodni. A kármentőtálca IBC tartályhoz választhatóságában szeretnénk jelen cikkünkben ötleteket és tippeket adni Önöknek.

Egyedi fém kármentőtálcák - a lehetőségek szinte végtelenek

Az egyedi fém kármentőtálcák variációs lehetősége szinte határtalan. Ügyfeleink újabb és újabb ötleteit mi mindig komolyan vesszük és igyekszünk az egyedi kármentőtálcákat olyan kialakításban kínálni, hogy az Vevőinknek a lehető leginkább megfeleljen. Ezáltal mi is feljegyezzük az újabb és újabb ötleteket, amelyekkel segíthetünk a jövőbeni ügyfeleinknek is. Cikkünk tehát olyan ötleteket szeretne nyújtani az egyedi kármentőtálcák lehetőségeit felsorolva, mely segítségével Érdeklődő ügyfeleink is további ötleteket kaphatnak a legjobb fém kármentőtálca kitalálásában.

Hasznos tippek a műanyag és fém 2,4 és 6 hordós kármentőtálca vásárlásához

A 2,4 és 6 hordós fém és műanyag kármentőtálca igen sok variációs lehetőséggel bírnak és ügyfeleink igényei szerint is igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten a legmegfelelőbb 2,4 és 6 hordós fém és műanyag kármentőtálca kialakítást elérni. Cikkünk a 2,4 és 6 hordós fém és műanyag kármentőtálca választáshoz kíván segítséget adni.

Egyedi műanyag kármentőtálca - speciális esetek

Egyedi műanyag kármentőtálca sokfélesége, nem hagyományos kivitelezése sok ügyfelünk részére is kedvező volt eddig is. Szeretnénk azt, hogy jövőbeli ügyfeleink részére is tudjunk sok hasznos információt adni az egyedi műanyag kármentőtálca termékeinkkel. Jelen cikk tehát az egyedi műanyag kármentőtálca lehetséges módozataival, speciális eseteivel foglalkozik.

Hordós fém kármentőtálca - hogyan válasszak jó méretet

A hordós fém kármentőtálca ajánlatkérésekkor gyakran kérnek segítséget ügyfeleink hogy melyik típusú, kivitelű hordós fém kármentőtálca lenne Nekik leginkább megfelelő. Szeretnénk most segíteni abban, hogy a hordós fém kármentőtálca választásnál mely szempontok a leginkább fontosak a legalkalmasabb hordós fém kármentőtálca kiválasztásánál.

A kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat tulajdonságai

A kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat a legtöbbet keresett típus az üveg, ablakszállító állványzatok közül. Ügyfeleinknek azonban komoly döntést kell hozniuk, ugyanis a kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat számos variációban kivitelezhető. Mire figyeljünk tehát a kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat megtervezésénél? Milyen szempontokat tartsunk szem előtt a kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat kialakításánál? Vegyük tehát sorra a kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat szempontjait.

Egyedi fém kármentőtálca lehetséges kialakításai

Egyedi fém kármentőtálca széles választéka, kialakításának sokfélesége sok kérdést, de sok megoldást is adhat. Az egyedi fém kármentőtálca kialakaítása segíthet hely, használat, tárolási gondok megoldásában, nemcsak kármentesítésben. Cikkünk az egyedi fém kármentőtálca felhasználási módozatainek legtöbbet keresett módozataival foglalkozik.

Kármentőtálca IBC tartályokhoz - speciális esetekkel

A sztenderd kivitelű IBC tartály kármentőtálca 1 db 1000 literes IBC tartályhoz készül. Számos kérés, kérdés érkezett ügyfeleinktől a sztenderdtől eltérő kivitelekről. Hogy milyen lehetőségek vannak még a a sztenderd kármentőtálca IBC tartályokhoz, erről szól cikkünk.

Hasznos tippek az akkumulátor tároló tálcákhoz

Az akkumulátor tároló tálcák egyre keresettebb termékek ügyfeleink körében. Az akkumulátor tároló tálcák kialakításának lehetőségeinek bemutatásához szeretnénk cikkünkkel segítséget nyújtani Önöknek.

Hasznos tippek az egyoldalas üvegszállító állványhoz

Az egyoldalas üveg, ablakszállító állvány, bár egyszerűnek tűnhet, mégis számos egyeztetést kíván a legmegfelelőbb kiválasztása. Gyakorlati útmutatónkkal, tippeinket igyekszünk segíteni az egyoldalas üvegszállító állványzat kialakításában.

Az ipari szennyfogó szőnyegek 7 előnye

Az ipari szennyfogó szőnyegek gyakorlati hasznossága nem vitatott. A kérdés az, hogy milyen az optimális ipari szennyfogó szőnyeg. Jelen cikkünk egy általunk fogalmazott, minőségi ipari zennyfogó szőnyeg legelőnyösebb tulajdonságaira kíván rávilágítani.

A 300 l-es tartályok tartozékai, használata a gyakorlatban

A 300 literes IBC ADR tartályok még új típusú tároló alkalmatosságnak számítanak a piacon. Ezért is célozzuk meg a 300 literes IBC ADR tartályok témakörét újra és újra, hogy minél előbb be tudjon épülni a köztudatba, minél töbc vállalkozás és magánszemély tudja alkalmazni e praktikus 300 literes IBC ADR tartályt.

Üveg, ablak, lap szállító, tároló állványok hasznossága

Az üveg,- ablakszállító állványzatokról írt korábbi cikkeink részletesen taglalják az üveg,- ablak,- lap szállító tároló állványzatok főbb jellemzőit, a leginkább legmegfelelőbb fejtáit. Jelen cikkünkben az üveg, ablak, lap szállító, tároló állványzatok felhasználhatóságát rlészletezzük.

Az egy és kétoldalas üveg, ablakszállító állványzatok lehetséges méretei és tartozékai

Az egy és kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat méreteinek sokfélesége ötletet adhat kedves ügyfeleinknek a legkedvezőbb kialakítás érdekében. Az egy és kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat méretei összefüggnek teherbírásukkal is, ezeket az Az egy és kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat adatokat ik körebocsájtjuk a jobb eligazodás érdekében.

Az 1000 l-es IBC tartály 400 mm-es, nagy beömlőnyílással

Az 1000 l-es IBC tartály 400 mm-es, nagy beömlőnyílással a nyári időszakban különösen keresett termék. Az 1000 l-es IBC tartály nagy beömlőnyílással sajnos nincs mindig raktárkészleten, viszont számos területen igen nagy szükség van rá. Nézzük meg, hogy mikor és miért ilyen keresett az 1000 l-es IBC tartály 400 mm-es, nagy beömlőnyílással, zárófedéllel.

A 300l-es IBC tartályok típusai és felszereltsége, kiegészítői

A régóta várt 300 l-es IBC ADR tartályok végre egy pár éve megérkeztek a magyar piacra is és ügyfeleink nagyon kedvelik. A 300 l-es IBC ADR tartály még mindig újdonság sok kedves vevőnk számára. Az Ő részükre írtuk ezt a cikket, hogy a 300 l-es IBC ADR tartályt minél jobban megismerhessék és tudják megfelelően használni.

1,2,4 hordós kármentők fajtái és lehetőségei

Az 1, 2 és 4 hordós kármentőtálca választék ügyfeleink igényeit folyamatosan igénybe véve egyre bővül, különösen azt figyelembe véve, hogy műanyag és fém anyagból is készülnek az 1, 2 és 4 hordós kármentőtálca típousai. Érdeklődő ügyfeleinknek szeretnénk most az 1, 2 és 4 hordós kármentőtálca fajtáit bemutatni, a legmegfelelőbb 1, 2 és 4 hordós kármentőtálca kiválasztásában.

Fém tároló konténerek méretei és lehetséges kiegészítői

Cikkünkben összegyűjtöttük az ügyfeleink által legkedveltebb konténer méreteket és azt is leírjuk, hogy milyen kiegészítőket kértek a konténerekhez. Cégünk egyik erősségének tartjuk, hogy ügyfeleink egyedi kíváságait is igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben figyelembe venni.

Üveg,- ablakszállító állvány fajtái és néhány extra kivitel

Az üveg,- ablakszállító állványok, más nébven kalodák sokfélesége, akáűr a bőség zavarát is okozhatja érdeklődő ügyfeleinknél. Ebben a cikkünkben szeretnénk a kis és a nagyipari felhasználású üveg,- ablakszállító állványokat külön csoportosítani , illetve néhány extra tulajdonságot felsorolni.

1000 l-es felújított IBC tartály, miért fontos itt is a minőség?

Sok míködésképtelen 1000 l-es felújított IBC tartály tulajdonos fordul hozzánk segítségért. Az 1000 l-es felújított IBC tartály bizonyos meghibásodásai teljesen működésképtelenné tehetik az 1000 l-es felújított IBC tartály t. Cikkünk ezekre a hibákra szeretnénk rávilágítani.

Az ipari IBC tartályok méretei és kiegészítői

Werit típusú, ipari IBC tartályok 1500 litertől 5000 liter űrtartalomig találhatóak termékkínálatunkban. Milyen felhasználási területen alkalmasak tartályaink? Milyen méretválasztékban vannak egyes ipari tartályaink ? Az ipari IBC tartályok ról részletes infomációt az alábbi cikkünkben találhatják.

Üveg,- ablakszállító állvány típusai, felszereltsége

Ügyfeleink kérésére az üveg,- ablakszállító állványok széleskörű választékát dolgoztuk ki. Az üveg,- ablakszállító állványok ferszereltségére is kitérünk, hiszen itt is számos lehetőség ígérkezik a legmegfelelőbb üveg,- ablakszállító állvány megtalálására.

Fém tároló konténerek felhasználása és fajtái

Fém konténereink széles felhasználási területe, bőséges választéka miatt szándékozünk kedves érdeklődő ügyfeleinknek segíteni az eligazodásban, hogy a számukra legkedvezőbb fém konténert tudják választani.

A 300 l-es tartályok típusai és felhasználási területei

A 300 l-es tartályok viszonylag új termékek a piacon, alig pár éve vannak jelen. Cikkünkkel szeretnénk megismertetni mindazokat akik még nem ismerik a 300 l-es IBC ADR tartály ismérveit.

A fém kocsis kármentő 7 előnye

A fém kocsis kármentőkről szóló cikkünkben könnyű dolgunk van, hiszen keresett termékünkről van szó és sok szempontból is előnyoös tulajdonságokkal rendelkezik. Fém kocsis kármentőről szóló cikkünk segíteni szeretne a választásban kedves ügyfeleinknek.

A 600 literes felújított tartály előnyei

A 600 literes felújított IBC tartályok az egyik legkeresettebb tartálytípusok. A 600 literes felújított IBC tartály közkedveltségének okairó szól a következő cikk.

A 300 literes IBC tartály mérete és felhasználási területei

A 300 literes IBC tartály méreténéál fogva jobban tárolható a hasonló méretű hordóknál. Jelen cikkünk 300 literes IBC tartályok főbb tulajdonságait részletezi.

Gyakran ismételt kérdések - kármentőtálca IBC tartályhoz

IBC tartályhoz kármentőtálca ajánlatkérésekben több pontosítandó kérdéssel is találkozhatunk. Az ok, amiért az IBC tartály kármentőknél számos kérdés merülhet fel, az az, hogy sok verzió létezik és a legelőnyösebb IBC tartály kármentő ajánlathoz a pontosítás elengethetetlen. Nézzük tehát milyen kérdések fordulnak elő az IBC tartály kármentők ajánlatkéréseknél.

Üveg- ablakszállító kocsi, vagy állvány?

Üveg,- ablakszállító kocsi, vagy állvány közül melyiket válasszuk? Egyáltalán milyen alapvető különbség van a z üveg,- ablakszállító kocsi és állvány között? Cikkünk szeretne e két típus (üveg,- ablakszállító kocsi és állvány ) közötti különbségeket és azonosságokat felsoroltatni.

A fém konténerek típusai

Gyakran előfordul kedves érdeklődő ügyfeleinknél, hogy szeretnének fém tároló konténereket, mert szükséges lenne a hasznlatuk, de különböző fajták kiválasztásánál bizony nem könnyű a dolku. A fém konténerek ismérveinek felsorolásával szeretnénk segítséget nyújtani a legjobb fém konténer kiválsasztásához.

Az 1,2,4 hordós fém és műanyag kármentők a gyakorlatban

Az 1,2,4 hordós fém és műanyag kármentők a gyakorlatban egyaránt keresettek és közkedveltek. Ügyfeleinknek azonban szeretnénk segítséget nyújtani, vajon milyen méretű és elrendezésű, melyik anyagból készülő fém és műanyag kármentőre van szükségük. Jelen cikk e kármentők 1,2,4 hordós fém és műanyag változataival, gyakorlati használhatóságával foglalkozik.

A 600 literes IBC tartályok mérete és felhasználási területei

A 600 literes IBC ADR tartályok az 1000 l-es ADR IBC tartályok után a legközkedveltebb kivitelű tartályok. Többek között ezért is érdemes írni a 600 literes IBC ADR tartály jellemzőiről, hogy minél többen ismerjék meg -e közkedvelt 600 literes tartály tipust.

Kármentőtálca fémből, vagy műanyagból? Melyiket válasszam?

A kármentőtálca sokszínűsége akár a bőség zavarát is okozhatja érdeklődőinknek. A fém és műanyag kármentőtálca közötti különbségeket és azonosságokat szeretnénk Önökkel most megosztani. Cikkünk a fém és műanyag kármentőtálca közötti eligazodást, rendszerezést hivatott elvégezni.

Fém kármentőtálcák előnyei és fajtái

Termékportfóliónkban a fém kármentőtálcák igen fontos és hangsúlyos szeepet töltenek be, hiszen a fém kármentőtálca igények, megkeresések is igen nagy számban fordulnak elő. Jelen cikkünk a fém kármentőtálca számos fajtáját mutatja be, segítve ezzel a jobb eligazodást termékeinkben.

A 600 l-es IBC tartály a gyakorlatban

Bizonyára az IBC tartály érdeklődők szembesültek már azzal a ténnyel, hogy hány különböző méretű, űrtartalmú, kivitelű IBC tartály létezik a piacon. A helyes választás érdekében most bemutatjuk a 600 l-es IBC, ADR tartály előnyeit, amely segíthet a helyes döntés meghozatalában.

Az egyedi műanyag kármentőtálcák speciális esetei

Az egyedi műanyag kármentőtálcákra igen nagy szükség van, hiszen nincs két ugyanolyan vállalkozás sem, ahol pontosan ugyanolyan igényeket, ugyanolyan területi adottságokkal kell kiszolgálni. Egyedi műanyag kármentőtálca kínálatunkkal pont e sokféle ígényt szeretnék a lehető legnagyobb mértékben kisegíteni. Jelen cikkünk az egyedi műanyag kármentőtálcák

Az akkumulátor tároló tálcák méretei és egyedi kivitelezési lhetőségei

Az akkumulátor tároló műanyag PP tálca hatékony segítséget nyújt az akkumulátorok biztonságos elhelyezésével, tárolásával kapcsolatban. Az akkumulátor tároló műanyag PP tálca méreteinél tudunk sztenderd méreteinkkel segítséget nyújtani, ugyanakkor azoknak is tudunk lehetőséget kínálni, akik az akkumulátor tároló műanyag PP tálcákat nem sztenderd méretekben kérnék.

A cipőfertőtlenítő tálcákkal harcra készen a vírusok ellen

A műanyag cipőfertőtlenítő tálca - ha rögtön nem is gondolnánk - egy igazi fegyver lehet a kezünkben, elnézést, inkább a lábunk alatt a különböző vírusok és kórokozók elleni küzdelemben. A műanyag cipőfertőtlenítő tálca egy praktikus és jó módszer, hogy e "támadókat" a cipőtalpunkkal sem engedjük be otthonainkba, iskoláinkba, munkahelyeinkre.

A műanyag kármentőtálcák sokfélesége

A műanyag PP, PE kármentőtálcák felhasználhatósága és variálhatósága szinte végtelen. Ahhoz, hogy a lehető legmegfelelőbb kivitelű műanyag PP, PE kármentőtálca kerüljön kedves ügyfeleink birtokába el kell igazodni e széles lehetőségek tárházában. Jelen cikkünk a műanyag PP, PE kármentőtálca különböző fajtáiban, lehetőségeiben segítünk eligazodni.

A cipőfertőtlenítő tálca, rámpa fontossága napjainkban

Miért fontos használni mindennapjainkban a cipőfertőtlenítő tálcát és rámpát?Miért került előtérbe a cipőfertőtlenítő tálca, rámpa használata? Cikkünk ezekre a kérdésekre keresi a választ.

Miért vegyünk 600 literes felújított IBC tartályt?

Miért érdemes 600 literes felújított IBC tartályt vásárolni? Egyáltalán milyen előnyei vannak a 600 literes IBC tartálynak? Jelen cikkünk ezekre a kérdésekre keresi a választ.

300 literes kontra 600 literes tartály

A 300 l-es és 600 l-es IBC tartályok a két legkisebb méretűek az általunk forgalmazott IBC tartályok között. Éppen ezért sokszor merül fel a kérdés az ügyfelekben, hogy vajon melyik tartályt válasszák a 600 l-es IBC tartályt, vagy a kisebb 300 l-es IBC tartályt.

Felújított 1000 l-es IBC tartályok, miért fontos itt is a minőség?

A használt, felújított 1000 l-es IBC tartály nagy előnye, hogy az új IBC tartályok töredék részéért is kaphatóak, de vajon miért nem biztos, hogy a lehető legolcsóbb tartályokat érdemes megvenni? Erre a kérdésre keressük a választ cikkünkben.

Kármentőtálca IBC tartályhoz tartozékai, kiegészítői

Az IBC tartály kármentőtálcái részére egyre több kiegészítőt tudunk kínálni, amely megkönnyíti a használatot , lerövidíti a töltés idejét is. Jelen cikkünk eről szól. IBC tartály kármentőtálcái fém és műanyag PP.PE kivitelben is elérhetőek, mindkettő kiegészítői rendelhetőek..

Műanyag kármentő tálca, tartozékok és kiegészítők

A műanyag kármentőtálcák PP (polipropilén) és PE (polietilén) anyagból készülnek. Bizonyára kedves vásárlóink tudják már pontosan, hogy milyen tárolóeszközöket (kannákat, tartályokat, hordókat stb) fognak elhelyezni a PP, PE műanyag kármentőtálcákon. Milyen méretű PP, PE műanyag kármentőtálcák szükségesek, erről is bizonyára van konkrétabb elképzelésük. A PP, PE műanyag kármentőtálcák kiegészítőit, tartozákait szeretnénk jelen cikkünkben bemutatni, hogy komplex megoldást nyújthassunk a PP, PE műanyag kármentőtálcák terén.

Fertőtlenítő tálca, melyik méretben és milyen kivitelben?

A fertőtlenítő tálca számos méretben tervezhető és kivitelezhető. A legmegfelelőbb méretű és kivitelű, legalkalmasabb tartozékokkal ellátott fertőtlenítő tálca számos kellemetlenségtől óvhat meg bennünket és a legjobb fertőtlenítő tálca szettel a leghatékonyabb felhasználást érhetjük el.

Miért teljeskörű megoldás a cipőtalp fertőtlenítő tálca szett?

A fertőtlenítő tálca szett egy komplex lehetőséget nyújt az állandó használathoz. Mit is jelent mindez? A cipőtalp fertőtlenítő tálca és tartozékei lehetőséget nyújt a rendszeres használathoz vállalatok, intézmények alkalmazottainak állandó használatára olyan módon, hogy a kórokozókat eltávolítja és nem okoz semmilyen kellemetlenséget a tálcából történő távozást követően sem.

Miért az EX 1000 literes tartályt válasszam?

Számos fajta IBC tartály közül lehet választani, de mégsem mindegy, hogy melyik típust választjuk. Nem csupán az IBC tartályok árának különbözősége szerint, hanem az ADR előírásoknak való megfeleltetés miatt. Az EX tartálynál tehát több szempontot is figyelembe kell venni. Cikkünkben azt is leírjuk, hogy milyen alapvető különbségekkel rendelkezik az EX tartály a többi ADR tartályról.

Fertőtlenítő tálca a teljeskörű védelemért

Miért is lehet fontos a cipőtalp fertőtlenítő tálca? A vírusok, baktériumok és más kórokozók elleni védelem a maszkok és gumikesztyűk, napi takarítás megléte esetén sem lehet teljeskörű. Amennyiben a lehető legtöbbet meg akarjuk tenni, vállalkozásunk dolgozói , vagy hozzátartozóink és saját érdekünkben, akkor a cikkünkben szereplő fertőtlenítő tálca nélkülözhetetlen elem ennek eléréséhez.

Miért válasszunk fém rácsos konténert, tárolót ?

A konténerek két alapvető típusa a lemezoldalakból kialakított fém tároló konténer, illetve a rácsos kialakítású konténer. Felvetődik a kérdés, miért pont a rácsos konténert válasszuk? Cikkünk erre a kérdésre ad választ.

Üveg,- ablakszállító állványzat pontosító kérdései

Üveg,- ablakszállító állványzatok íránt érdeklődő ügyfeleinknek soksor igen nehéz pontosan meghatározni, hogy az üvegszállító kaloda milyen is legyen. Az üveg,- ablaktároló, szállító állványzat segítő kérdéseit igyekszünk most összegyűjteni egyfajta sorvezető gyanánt.

Műanyag akkumulátor tároló tálca 4 előnye

Mai cikkünkkel szeretnénk bemutatni a műanyag akkumulátor tároló tálca legfőbb erősségeit, mivel tapasztalataink szerint a műanyag akkumulátor tároló tálca felhasználhatósága jóval sokrétűbb, mint azt gondolnánk.

A fém tároló konténerek 5 speciális esete

A fém tároló konténerek általános kivitelezésében a méretére, teherbíró képességére, felületkezelésére és még egy-két plusz igény meghaározására van szükség. Nézzük meg azonban, melyek azok a speciális esetek a fém tároló konténerek esetében, amelyekre lehet nem is gondolunk mégis szükségesek lehetnek.

A műanyag kármentőtálcák pontosító kérdései

Mai cikkünkkel szeretnénk ügyfeleinknek segíteni műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák minél pontosabb és a lehető legkedvezőbb árérétkű kialakításához. Ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy az igényeknek leginkább megfelelő műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák fogják az Önök igényeit a lehető leghosszabb ideig és a legkedvezőbb áron szolgálni.

Fém tároló konténer ajánlatkérésének pontosítása

Érdeklődő ügyfeleinknek szeretnénk segíteni a fém konténerek, ládák minél költséghatékonyabb és a tároló konténer igényekhez a leginkább alkalmazkodó kialakítással, jelen cikkünkkel.

Hordótároló kármentőtálcák, de hány darab hordóhoz?

Amennyiben hordókat szeretnénk tárolni a kármentőtálcákon, abban az esetben felvetődik a kérdés, hány darab hordóhoz és milyen kivitelben kérhetjük kármentőtálcánkat. A hordók átlagos mérete 200-220 literes a darabszám általában ennek tükrében kalkulálható. Kivitelezhető műanyag és fém változatban is.

A műanyag kármentőtálcák 3 speciális esete

A műanyag kármentőtálcák, vagy más nevükön gyűjtőkádak, csepptálcáknak vannak olyan egyedi kialakításai, melyek az általános ajánlatkéréseknél nem merülnek fel, mégis érdemes végiggondolni, hátha pont erre is szükségünk lenne a kármentőtálca használata közben.

Üveg, ablakszállító állvány, kaloda, mi a különbség az ipari és az általános kivitelben?

Az üveg és ablakszállító állvány, kaloda igényfelmérésnél egyik legfontosabb kérdés az, hogy mennyire gyakran, és milyen mennyiségben szeretnénk a tárolandó üveg, tükörlapokat, nyílászárókat ráhelyezni. Ezt a kérdéskört boncolgatja az üveg, ablakszállító állvány, kaloda esetében a mai cikk.

Üveg,- ablakszállító állvány felhasználási területei

Az üveg,- ablakszállító kaloda, vagy állvány megnevezés a megszokott, de korántsem fedi le a felhasználási kört. Ez a cikk arra hivatott, hogy részletezze az üveg, ablakszállító állványzat használatának lehetőségeit, melyek sokkal szélesebb teret kínálnak az elnevezésénél.

Hordós kármentőtálcák, mire vigyázzunk?

Egy, kéthordós, vagy akár ennél is több hordó együttes tárolására alkalmas kármentőtálcánál, számos szempont van, amelyet be kell hogy tartsunk annak érdekében, hogy a számunkra legmegfelelőbb kármentőtálcát kapjuk, illetve, hogy sok évig, vagy akár évtizedig tudjuk használni a hordós kármentőtálcáinkat.

Műanyag kármentők - a legmegfelelőbb kiválasztása!

A kármentőtálcák legoptimálisabb kialakítása mindenkinek lényeges és célszerű, előző heti cikkünk folytatása is erről szól.

Műanyag kármentőtálca - a legmegfelelőbb kiválasztása!

A kármentőtálcák széles felhasználhatósági körük miatt számos szempontot, körülményt kell figyelembe vennünk, hogy a lehető legjobban alkalmazható kármentesítő tálcákat, medencéket alakítsuk ki kedves ügyfeleink részére.

Kármentőtálca 2db IBC tartályhoz 5 előnye

IBC tartályokhoz a kármentesítő tálcákat az esetek 90 %-ban 1-1 db tartály alá kérik ügyfeleink, de valyon tudják-e, hogy lehet ez másképpen is? Cikkünkben összgyűjtöttük a két darab IBC tartályhoz szükséges dupla kármentőtálca 5 legfontosabb előnyét!

A kármentőtálcák belső kialakítása és használatának szabályai

A kármentőtalcáknak nem csak a felhasználása, hanem belső kialakítása is igen változatos, erről szól jelen cikkünk, illetve azokról a szabályokról amelyeket érdemes a műanyag kármentőtálcák használata közben betartani.

Egy üvegszállító kaloda jellemzői, fajtái

Egy üveg, ablakszállító állványzat típusait elsősorban felhasználási cél szerint szükséges jellemeznünk, hiszen a felhasználóinknak is ez a legfontosabb szempont. Tehát célirányosan, az ügyfeleink szempontjából vizsgáljuk meg az üveg, ablakszállítú kalodákat, azok szempntjati a mindennapi felhasználás érdekében.

Műanyag kármentőtálcák anyagai felhasználásuk szerint

Attól függően, hogy milyen célra szeretnénk a műanyag kármentőtálcákat használni az anyaguk igen sok féle lehet. Ennek tükrében szeretnénk most bemutatni a műanyag kármentőtálcáinkat, elősegítve ezzel a minél pontosabb, használhatóbb kármentőtálca választását.

Üveg,- ablakszállító állványzat legmegfelelőbb kiválasztása

Az üveg, ablakszállító állványzatokat több, mint 10 paraméter (pl. méret, teherbírás) alapján határohatjuk meg. Nem csoda, ha az ügyfeleknek első körben igen nehéz a dolga, hogy milyen is legyen a számukra legmegfelelőbb üvegszállító állvány.

Kármentőtálcák felhasználási lehetőségei 2. rész

Előző cikkünkben a felhasználhatóság sokrétűségére és arra hívtuk fel a figyelmet, hogy mennyire fontosak azok a szempontok, amelyeket az ajánlatkérésnél közlünk hiszen nem mindegy, hogy számunkra legmegfelelőbb eszköz egy csepptálca, vagy éppen egy kocsis kármentő lesz. kármentőkocsi lesz.

Kármentőtálcák felhasználási lehetőségei

A kármentőtálcák értékesítése során minden esetben megkérdezzük, hogy mire fogják használni, milyen célt fognak a kármentők szolgálni használatuk során. A válaszokból kiderült, hogy a sokféleség terén határ akár a csillagos ég. A legfontosabbakat most összefoglaltuk és azt is, hogy milyen szempontokra kell különösen figyelni a legmegfelelőbb ajánlat kidolgozása érdekében, hiszen nem mindegy, hogy a legmegfelelőbb eszköz egy csepptálca, vagy éppen egy gurulós kármentőkocsi lesz.

Miért vásároljak 600l méretű, élelmiszeripari IBC tartályt?

A legnagyobb volumenben a hazai piacon a legtöbbet forgalmazott és használt élelmiszer ipari tartály az 1000 l-es kiszerelésű, mégis néhány szempontból igen hasznos a 600l-es élelmiszeripari IBC tartály is, e tartály bemutatása céljából állítottuk össze blogunkat:

1000 l-es 600 l-es élelmiszeripari IBC tartály jellemzői? Újat, vagy használtat vegyünk?

Legtöbb érdeklődő ügyfelünk fontolóra veszi első körös 1000 l-es, 600 l-es élelmiszeripari IBC tartály vásárlása előtt, hogy új, vagy használt tartály vásárlását tűzze ki célul. Az ok természetesen a leggazdaságosabb befektetés lenne, de melyik is az, amivel tulajdonképpen a legjobban járunk?

Két hordós kármentő, melyiket válasszuk? Műanyag változatok.

Előző cikkünkben a fém kármentők oldaláról vizsgáltuk meg a kérdést. Most a 2 hordós műanyag kármentőtálcák típusai következnek.

Két hordós kármentő, melyiket válasszuk?

Fém, vagy műanyag? Mozgathatóság? Kell-e a teherviselőrács? Egyáltalán fontos nekem, hogy hogyan néz ki? Több kérdés, íme a válaszok rá? Ezúttal a fém kármentők szemszögéből vizsgáljuk meg a kérdéseket.

Melyik M30-as rekeszt vásároljam? Hogyan döntsek a legjobban?

A hazai piacon számos gyártótól és viszonteladótól vásárolhatunk M30-as rekeszt. A termék ára alapján viszonylag könnyű lehetne választani, de nézzük meg, valóban érdemes-e csak e szempont alapján dönteni?

Milyen anyagból készüljön a kármentő tálca?

E cikk olvasásakor már bizonyára eldöntötte, hogy szükséges  vállalkozása számára a kármentőtálca, vagy más néven kármentesítő medence beszerzése. Most abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy fémből, vagy műanyagból, illetve az anyagválasztáson belül milyen kialakítások között tud választani.

Miért fontosak a kármentő tálcák, kármentesítő edények?

Előző cikkünkben már utaltunk arra, hogy mennyire fontosak a kármentők. Ebben a cikkben ezt fogjuk részletesen kifejteni, illetve még azt is hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy kármentő tálca beszerzésénél.

IBC tartályok megfelelő töltése és ürítése

Az IBC tartályok szakszerű és elővigyázatos töltése és ürítése mindannyiunk érdeke, hiszen a nem megfelelő használat anyagi, személyi, illetve veszélyes anyagok tárolása esetén környezeti károkat is okozhat. Kérjük kísérjék figyelemmel a következőket, hogy mindezt elkerülhessék:

Hasznos tudnivalók IBC tartály tartására, tárolására vonatkozóan

Az IBC tartályokkal rendelkezőknek, vagy leendő vásárlóknak - bízom benne - értékes információkat nyújtok összefoglalómmal, melyre a veszélyes anyagok tárolására vonatkozó használat, karbantartás esetén feltétlenül érdemes odafigyelni.