Hirek

300 literes kontra 600 literes tartály

A 300 l-es és 600 l-es IBC tartályok a két legkisebb méretűek az általunk forgalmazott IBC tartályok között. Éppen ezért sokszor merül fel a kérdés az ügyfelekben, hogy vajon melyik tartályt válasszák a 600 l-es IBC tartályt, vagy a kisebb 300 l-es IBC tartályt.

Felújított 1000 l-es IBC tartályok, miért fontos itt is a minőség?

A használt, felújított 1000 l-es IBC tartály nagy előnye, hogy az új IBC tartályok töredék részéért is kaphatóak, de vajon miért nem biztos, hogy a lehető legolcsóbb tartályokat érdemes megvenni? Erre a kérdésre keressük a választ cikkünkben.

Kármentőtálca IBC tartályhoz tartozékai, kiegészíítői

Az IBC tartály kármentőtálcái részére egyre több kiegészítőt tudunk kínálni, amely megkönnyíti a használatot , lerövidíti a töltés idejét is. Jelen cikkünk eről szól. IBC tartály kármentőtálcái fém és műanyag PP.PE kivitelben is elérhetőek, mindkettő kiegészítői rendelhetőek..

Műanyag kármentő tálca, tartozékok és kiegészítők

A műanyag kármentőtálcák PP (polipropilén) és PE (polietilén) anyagból készülnek. Bizonyára kedves vásárlóink tudják már pontosan, hogy milyen tárolóeszközöket (kannákat, tartályokat, hordókat stb) fognak elhelyezni a PP, PE műanyag kármentőtálcákon. Milyen méretű PP, PE műanyag kármentőtálcák szükségesek, erről is bizonyára van konkrétabb elképzelésük. A PP, PE műanyag kármentőtálcák kiegészítőit, tartozákait szeretnénk jelen cikkünkben bemutatni, hogy komplex megoldást nyújthassunk a PP, PE műanyag kármentőtálcák terén.

Fertőtlenítő tálca, melyik méretben és milyen kivitelben?

A fertőtlenítő tálca számos méretben tervezhető és kivitelezhető. A legmegfelelőbb méretű és kivitelű, legalkalmasabb tartozékokkal ellátott fertőtlenítő tálca számos kellemetlenségtől óvhat meg bennünket és a legjobb fertőtlenítő tálca szettel a leghatékonyabb felhasználást érhetjük el.

Miért teljeskörű megoldás a cipőtalp fertőtlenítő tálca szett?

A fertőtlenítő tálca szett egy komplex lehetőséget nyújt az állandó használathoz. Mit is jelent mindez? A cipőtalp fertőtlenítő tálca és tartozékei lehetőséget nyújt a rendszeres használathoz vállalatok, intézmények alkalmazottainak állandó használatára olyan módon, hogy a kórokozókat eltávolítja és nem okoz semmilyen kellemetlenséget a tálcából történő távozást követően sem.

Miért az EX 1000 literes tartályt válasszam?

Számos fajta IBC tartály közül lehet választani, de mégsem mindegy, hogy melyik típust választjuk. Nem csupán az IBC tartályok árának különbözősége szerint, hanem az ADR előírásoknak való megfeleltetés miatt. Az EX tartálynál tehát több szempontot is figyelembe kell venni. Cikkünkben azt is leírjuk, hogy milyen alapvető különbségekkel rendelkezik az EX tartály a többi ADR tartályról.

Fertőtlenítő tálca a teljeskörű védelemért

Miért is lehet fontos a cipőtalp fertőtlenítő tálca? A vírusok, baktériumok és más kórokozók elleni védelem a maszkok és gumikesztyűk, napi takarítás megléte esetén sem lehet teljeskörű. Amennyiben a lehető legtöbbet meg akarjuk tenni, vállalkozásunk dolgozói , vagy hozzátartozóink és saját érdekünkben, akkor a cikkünkben szereplő fertőtlenítő tálca nélkülözhetetlen elem ennek eléréséhez.

Miért válasszunk fém rácsos konténert, tárolót ?

A konténerek két alapvető típusa a lemezoldalakból kialakított fém tároló konténer, illetve a rácsos kialakítású konténer. Felvetődik a kérdés, miért pont a rácsos konténert válasszuk? Cikkünk erre a kérdésre ad választ.

Üveg,- ablakszállító állványzat pontosító kérdései

Üveg,- ablakszállító állványzatok íránt érdeklődő ügyfeleinknek soksor igen nehéz pontosan meghatározni, hogy az üvegszállító kaloda milyen is legyen. Az üveg,- ablaktároló, szállító állványzat segítő kérdéseit igyekszünk most összegyűjteni egyfajta sorvezető gyanánt.

Műanyag akkumulátor tároló tálca 4 előnye

Mai cikkünkkel szeretnénk bemutatni a műanyag akkumulátor tároló tálca legfőbb erősségeit, mivel tapasztalataink szerint a műanyag akkumulátor tároló tálca felhasználhatósága jóval sokrétűbb, mint azt gondolnánk.

A fém tároló konténerek 5 speciális esete

A fém tároló konténerek általános kivitelezésében a méretére, teherbíró képességére, felületkezelésére és még egy-két plusz igény meghaározására van szükség. Nézzük meg azonban, melyek azok a speciális esetek a fém tároló konténerek esetében, amelyekre lehet nem is gondolunk mégis szükségesek lehetnek.

A műanyag kármentőtálcák pontosító kérdései

Mai cikkünkkel szeretnénk ügyfeleinknek segíteni műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák minél pontosabb és a lehető legkedvezőbb árérétkű kialakításához. Ugyanis biztosak vagyunk abban, hogy az igényeknek leginkább megfelelő műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák fogják az Önök igényeit a lehető leghosszabb ideig és a legkedvezőbb áron szolgálni.

Fém tároló konténer ajánlatkérésének pontosítása

Érdeklődő ügyfeleinknek szeretnénk segíteni a fém konténerek, ládák minél költséghatékonyabb és a tároló konténer igényekhez a leginkább alkalmazkodó kialakítással, jelen cikkünkkel.

Hordótároló kármentőtálcák, de hány darab hordóhoz?

Amennyiben hordókat szeretnénk tárolni a kármentőtálcákon, abban az esetben felvetődik a kérdés, hány darab hordóhoz és milyen kivitelben kérhetjük kármentőtálcánkat. A hordók átlagos mérete 200-220 literes a darabszám általában ennek tükrében kalkulálható. Kivitelezhető műanyag és fém változatban is.

A műanyag kármentőtálcák 3 speciális esete

A műanyag kármentőtálcák, vagy más nevükön gyűjtőkádak, csepptálcáknak vannak olyan egyedi kialakításai, melyek az általános ajánlatkéréseknél nem merülnek fel, mégis érdemes végiggondolni, hátha pont erre is szükségünk lenne a kármentőtálca használata közben.

Üveg, ablakszállító állvány, kaloda, mi a különbség az ipari és az általános kivitelben?

Az üveg és ablakszállító állvány, kaloda igényfelmérésnél egyik legfontosabb kérdés az, hogy mennyire gyakran, és milyen mennyiségben szeretnénk a tárolandó üveg, tükörlapokat, nyílászárókat ráhelyezni. Ezt a kérdéskört boncolgatja az üveg, ablakszállító állvány, kaloda esetében a mai cikk.

Üveg,- ablakszállító állvány felhasználási területei

Az üveg,- ablakszállító kaloda, vagy állvány megnevezés a megszokott, de korántsem fedi le a felhasználási kört. Ez a cikk arra hivatott, hogy részletezze az üveg, ablakszállító állványzat használatának lehetőségeit, melyek sokkal szélesebb teret kínálnak az elnevezésénél.

Hordós kármentőtálcák, mire vigyázzunk?

Egy, kéthordós, vagy akár ennél is több hordó együttes tárolására alkalmas kármentőtálcánál, számos szempont van, amelyet be kell hogy tartsunk annak érdekében, hogy a számunkra legmegfelelőbb kármentőtálcát kapjuk, illetve, hogy sok évig, vagy akár évtizedig tudjuk használni a hordós kármentőtálcáinkat.

Műanyag kármentők - a legmegfelelőbb kiválasztása!

A kármentőtálcák legoptimálisabb kialakítása mindenkinek lényeges és célszerű, előző heti cikkünk folytatása is erről szól.

Műanyag kármentőtálca - a legmegfelelőbb kiválasztása!

A kármentőtálcák széles felhasználhatósági körük miatt számos szempontot, körülményt kell figyelembe vennünk, hogy a lehető legjobban alkalmazható kármentesítő tálcákat, medencéket alakítsuk ki kedves ügyfeleink részére.

Kármentőtálca 2db IBC tartályhoz 5 előnye

IBC tartályokhoz a kármentesítő tálcákat az esetek 90 %-ban 1-1 db tartály alá kérik ügyfeleink, de valyon tudják-e, hogy lehet ez másképpen is? Cikkünkben összgyűjtöttük a két darab IBC tartályhoz szükséges dupla kármentőtálca 5 legfontosabb előnyét!

A kármentőtálcák belső kialakítása és használatának szabályai

A kármentőtalcáknak nem csak a felhasználása, hanem belső kialakítása is igen változatos, erről szól jelen cikkünk, illetve azokról a szabályokról amelyeket érdemes a műanyag kármentőtálcák használata közben betartani.

Egy üvegszállító kaloda jellemzői, fajtái

Egy üveg, ablakszállító állványzat típusait elsősorban felhasználási cél szerint szükséges jellemeznünk, hiszen a felhasználóinknak is ez a legfontosabb szempont. Tehát célirányosan, az ügyfeleink szempontjából vizsgáljuk meg az üveg, ablakszállítú kalodákat, azok szempntjati a mindennapi felhasználás érdekében.

Műanyag kármentőtálcák anyagai felhasználásuk szerint

Attól függően, hogy milyen célra szeretnénk a műanyag kármentőtálcákat használni az anyaguk igen sok féle lehet. Ennek tükrében szeretnénk most bemutatni a műanyag kármentőtálcáinkat, elősegítve ezzel a minél pontosabb, használhatóbb kármentőtálca választását.

Üveg,- ablakszállító állványzat legmegfelelőbb kiválasztása

Az üveg, ablakszállító állványzatokat több, mint 10 paraméter (pl. méret, teherbírás) alapján határohatjuk meg. Nem csoda, ha az ügyfeleknek első körben igen nehéz a dolga, hogy milyen is legyen a számukra legmegfelelőbb üvegszállító állvány.

Kármentőtálcák felhasználási lehetőségei 2. rész

Előző cikkünkben a felhasználhatóság sokrétűségére és arra hívtuk fel a figyelmet, hogy mennyire fontosak azok a szempontok, amelyeket az ajánlatkérésnél közlünk hiszen nem mindegy, hogy számunkra legmegfelelőbb eszköz egy csepptálca, vagy éppen egy kocsis kármentő lesz. kármentőkocsi lesz.

Kármentőtálcák felhasználási lehetőségei

A kármentőtálcák értékesítése során minden esetben megkérdezzük, hogy mire fogják használni, milyen célt fognak a kármentők szolgálni használatuk során. A válaszokból kiderült, hogy a sokféleség terén határ akár a csillagos ég. A legfontosabbakat most összefoglaltuk és azt is, hogy milyen szempontokra kell különösen figyelni a legmegfelelőbb ajánlat kidolgozása érdekében, hiszen nem mindegy, hogy a legmegfelelőbb eszköz egy csepptálca, vagy éppen egy gurulós kármentőkocsi lesz.

Miért vásároljak 600l méretű, élelmiszeripari IBC tartályt?

A legnagyobb volumenben a hazai piacon a legtöbbet forgalmazott és használt élelmiszer ipari tartály az 1000 l-es kiszerelésű, mégis néhány szempontból igen hasznos a 600l-es élelmiszeripari IBC tartály is, e tartály bemutatása céljából állítottuk össze blogunkat:

1000 l-es 600 l-es élelmiszeripari IBC tartály jellemzői? Újat, vagy használtat vegyünk?

Legtöbb érdeklődő ügyfelünk fontolóra veszi első körös 1000 l-es, 600 l-es élelmiszeripari IBC tartály vásárlása előtt, hogy új, vagy használt tartály vásárlását tűzze ki célul. Az ok természetesen a leggazdaságosabb befektetés lenne, de melyik is az, amivel tulajdonképpen a legjobban járunk?

Két hordós kármentő, melyiket válasszuk? Műanyag változatok.

Előző cikkünkben a fém kármentők oldaláról vizsgáltuk meg a kérdést. Most a 2 hordós műanyag kármentőtálcák típusai következnek.

Két hordós kármentő, melyiket válasszuk?

Fém, vagy műanyag? Mozgathatóság? Kell-e a teherviselőrács? Egyáltalán fontos nekem, hogy hogyan néz ki? Több kérdés, íme a válaszok rá? Ezúttal a fém kármentők szemszögéből vizsgáljuk meg a kérdéseket.

Melyik M30-as rekeszt vásároljam? Hogyan döntsek a legjobban?

A hazai piacon számos gyártótól és viszonteladótól vásárolhatunk M30-as rekeszt. A termék ára alapján viszonylag könnyű lehetne választani, de nézzük meg, valóban érdemes-e csak e szempont alapján dönteni?

Milyen anyagból készüljön a kármentő tálca?

E cikk olvasásakor már bizonyára eldöntötte, hogy szükséges  vállalkozása számára a kármentőtálca, vagy más néven kármentesítő medence beszerzése. Most abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy fémből, vagy műanyagból, illetve az anyagválasztáson belül milyen kialakítások között tud választani.

Miért fontosak a kármentő tálcák, kármentesítő edények?

Előző cikkünkben már utaltunk arra, hogy mennyire fontosak a kármentők. Ebben a cikkben ezt fogjuk részletesen kifejteni, illetve még azt is hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni egy kármentő tálca beszerzésénél.

IBC tartályok megfelelő töltése és ürítése

Az IBC tartályok szakszerű és elővigyázatos töltése és ürítése mindannyiunk érdeke, hiszen a nem megfelelő használat anyagi, személyi, illetve veszélyes anyagok tárolása esetén környezeti károkat is okozhat. Kérjük kísérjék figyelemmel a következőket, hogy mindezt elkerülhessék:

Hasznos tudnivalók IBC tartály tartására, tárolására vonatkozóan

Az IBC tartályokkal rendelkezőknek, vagy leendő vásárlóknak - bízom benne - értékes információkat nyújtok összefoglalómmal, melyre a veszélyes anyagok tárolására vonatkozó használat, karbantartás esetén feltétlenül érdemes odafigyelni.