Hirek

Az IBC tartály adapterek és szűkítők használata

Az IBC tartály adapterek és szűkítők speciális alkatrészek, kifelyezetten IBC tartályok csatlakoztatására, összeköttetésére szolgálnak. 

Anyagát tekintve az IBC tartály szűkítő és adapter a sav és lúg ellenállóság miatt általában polietilén anyagból készül és a tömítése is ellenálló a vegyszereknek. Az IBC tartály szűkítő és adapter tömítése idővel elhasználódik, ilyenkor az IBC tartály szűkítő és adapter cseréjére van szükség.

Az IBC tartály szűkítő és adapter a legtöbb esetben S60 méretű, sok esetben pedig S100 méretű. Mindkét méretre tudunk kínálni IBC tartály szűkítő és adaptereket.

Az IBC tartály adapterekről:
Adapterek KPE idomhoz  szükségesek az IBC tartályok összekötéséhez, 10 és 20 cm csőhosszal kaphatóak.

Az S60-as méretű IBC tartály adapterek  2”-ról 1 ", vagy 3/4”-ra szűkítő, csővégződésű , sav,- és lúgálló anyagból készült alkatrészek. Az S100-as méretű IBC tartály adapterek 3”-ról 1 ", vagy 3/4”-ra szűkítő, csővégződésű , sav,- és lúgálló anyagból készültnek.

Az IBC tartály adapterek és szűkítők készleten vannak , megrendeléstől számított 72 órán belül postai feladásra kerülhetnek.

Az IBC tartály szűkítők:
2”-ról 1 ", vagy 3/4”-ra szűkítő, de nem csővégződésű, hanem menetes végződésű, sav,- és lúgálló anyagból készült alkatrészek, illetve az IBC tartály szűkítő 3 "-os méretben is van az adapterekhez hasonlóan.

Reméljük hasznosnak találták IBC tartály adapterek és szűkítők használatáról.

További hasznos információ az alábbi linken elérhetők: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/IBC-tartaly-alkatreszek/

 

2022.07.10.

Vissza