Hirek

Kármentőtálca 2db IBC tartályhoz 5 előnye

Íme tehát a dupla kármentőtálca 5 előnye:

1. Jelentősen kedvezőbb ár!

Amennyiben dupla kármentőtálcát vásárol, és nem 2 db szimpla kármentesítő kádat, abban az esetben 50 % összeget takaríthat meg! Azoknak a cégeknek, ahol több  IBC tartály alá szükséges a kármentesítő medence, ott érdemes alaposan megfontolni az azonos anyagot tároló IBC tartályok kármentesítő tálcáina összevonása, hiszen akár több tíz,- vagy százezer forintos nagyságrendű összeget spórolhatnak meg velük!

2. Csoportosíthatóság

A kármentőtálcákat az IBC tartályok megkülönböztetésére, csoportosítására is tudják használni, akár külön részlegek, vagy külön vegyszerek elszeparáltabb, láthatóbb tárolására.

3. Kedvezőb magasság

Ha jelentős a tárolandó hely magassága, akkor is érdemes megfontolni a kármentő medencék, kármentesítő tálcák dupla kivitelét, hiszen az 1 DB IBC tartály alá való kármentőtálca magassága 550 mm, míg a dupla kármentesítő tálcáé 300 mm.


4. Kedvezőbb hosszúság

2 db szimpla kármentesítő tálca hosszúsága 3200 mm, míg a 2 db IBC tartályhoz gyártott kármentőtálca 3000 mm, ezt is érdemes megfontolni.

​5. Gyorsabb mozgathatóság, tárolhatóság

​Ha  gyorsan át kell csoportosítani, vagy amikor éppen nincs tárolandó IBC tartályunk, akkor egymásra kell pakolni a kármentőtálcákat, a manuális rakodása és tárolása a kármentesítő medencéknek sokkal gyorsabb és könnyebb, mivel 2 kolléga kevesebb emeléssel és kisebb helyre tudja átmozgatni kármentő kádjaikat.

Felhívnánk a figyelmet azonban, hogy csak kizárólag azonos anyagokat tartalmazó IBC tartályok helyezhetők el a kármentesítő tálcákon a vonatkozó jogszabályok szerint, így csak ennek ismeretében rendeljék meg dupla kármentesítő tálcáikat.

A kármentőtálcáról 2 db IBC tartályhoz bővebben: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Karmento-talca-IBC-tartalyhoz

2019.10.17.

Vissza