Hirek

Két hordós fém, vagy műanyag kármentőtálcát válasszak?

A két hordós fém, vagy műanyag kármentőtálca 2 db 200-220 l-es hordó 600 mm átmérővel rendelkező hordó  tárolására szolgál. A két hordós fém, vagy műanyag kármentőtálca alkalmazásában sok a közös tulajdonság.
Első körben az azonosságokat soroljuk fel a két hordós fém, vagy műanyag kármentőtálca esetében.
- A két hordós fém, vagy műanyag kármentőtálca is kivehető teherviselőráccsal rendelkezik, teherviselése közel azonos mind a fém, mind a műanyag kármentőtálca tekintetében.
- A két hordós fém, műanyag kármentőtálca is sztenderd méretben van, de külön kérésre a fém és a műanyag kármentőtálca egyedi méretben is kivitelezhető
- A két hordós fém, műanyag kármentőtálca sima aljjal, vagy targoncázható módozatban is megtalálható.

Különbségek a két hordós fém, műanyag kármentőtálca esetében:
- Műanyag két hordós kármentőtálcát abban az esetben válasszuk, ha az esetlegesen kifolyó vegyi anyagok ellenállósága fontos, illetve könnyen egyszerűen szeretnénk mozgatni a tálcákat. Praktikus kivitel, árértéke kedvezőbb, mint a kéthordós fém kármentőtálca kivitelé.
- A kéthordós fém kármentőt abban az esetben ajánljuk, ha nagy az esélye, hogy nagyobb hőfokú közeg alakulhat ki esetenként. Ajánlatos abban az esetben is használni, ha környezeti hatásoknak (pl, nyílt fedetlen terület, nagy hőingadozások stb.) jobban ki van téve a kéthordós fém kármentőtálca. 
- Kéthordós fém kármentőtálca mellett akkor is dönthetünk, ha mechanikai veszélynek, sérüléseknek jobban kitett közegbe szeretnénk helyezni, mert ilyen szempontból a kéthordós kfém kármentőtálca a strapabíróbb.

Bővebb inforrmáció a két hordós fém, vagy műanyag kármentőtálca termékeinkről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Ket-hordos-karmentotalcak, továbbá https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Hordotarolo-karmento-talcak

Bővebb inforrmáció az 1,2,4 hordós fém kármentő termékeinkről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/

Reméljük a két hordós fém, vagy műanyag kármentőtálca cikkünk elnyerte tetszését!

2022.08.09.

Vissza