Hirek

Kármentőtálca IBC tartályokhoz - speciális esetekkel

Az IBC tartályok kármentőtálcái 1 db IBC tartályhoz szdenderd kivitel is kért fajta kivitelben, targoncázható és nem targoncázható aljjal készülnek. De mi van akkor, ha IBC tartályok kármentőtálcái több darab IBC tartályhoz szükségesek. Erre is van lehetőség. Kármentőtálca  IBC tartályhoz 2,3 és 4 db tárolóhoz is lehetséges, kivitelezhető. Az IBC tartályok kármentőtálcái több tag esetén egy szabály van, hogy mindegyik IBC tartályban ugyanolyan anyagnak kell lennie.
Arra az esetre is készültünk, ha IBC tartályok kármentőtálcái nem 1000 literes, hanem annál kisebb, 800, 600, vagy akár 300 literes ürtartalmú IBC tartály kerülne rá. Az IBC tartályok kármentőtálcái kialakíthatóak kisebb űrtartalommal, illetve szélesség/hosszúság/magasság méretben is.
Akkor is tudunk segítséget nyújtani IBC tartályok kármentőtálcáihoz, ha például  az 1000 literes IBC tartálynak szánt kármentőtálca magasságát csökkenteni kell, mert nem fér be az adott helyiségbe. Ebben az esetben a IBC tartályok kármentőtálcáinak szélességét és hosszúságát növeljük meg úgy, hogy megfeleljen a szükséges űrtartalomnak.

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni kármentőtálca IBC tartályokhoz cikkünkkel.

További információk és lehetőségek kármentőtálca IBC tartályokhoz az alábbi linkeken elérhetőek:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Karmento-talca-IBC-tartalyhoz
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Karmento-IBC-hez-vodor-kanna-toltokiegeszitovel
 

 

2021.09.29.

Vissza