Hirek

Mit NE tegyünk a 2 hordós kármentőtálca használatakor!

A 2 hordós kármentőtálca "lelke" a benne található teherviselőrács, a legtöbb gondatlanság a 2
hordós kármentőtálca tehrviselőrácsával kapcsolatos rossz használatából ered.
Mire is gondolhatunk a 2 hordós kármentőtálca esetében ezzel kapcsolatban?
- NE ejtsük a hordókat rá a kéthordós kármentőtálcára, hiszen akár a többszörös súlya is ránehezedhet így a teherviselőrácsra, amely természetszerűleg el is törhet.
- NE használjuk forró (40 fok feletti) közegben a 2 hordós kármentőtálca + hordókat, hiszen a műanyag ellágyulhat és megváltozik a szerkezete, amely a teherviselő rácsnál különösen veszélyes.
- NE helyezzünk rá nagyobb átmérővel rendelkező hordókat, mint a 2 hordós kármentőtálca területe, hiába van a teherviselőrács, nem fogja teljes mértékben felfogni a tálca az esetlegesen kiömlő anyagot.
- NE helyezzünk egymásra több hordót a 2 hordós kármentőtálca tetejére, hiszen 2 db hordóra van kialakítva a 2 hordós kármentőtálca. Az esetlegesen kiömlő veszélyes anyagokat nem bírja a tálca felfogni és a teherviselőrács is összeroppanhat a 2 hordós kármentőtálca esetében a túlzott terhelés következében. 

Bízunk abban, hogy kéthordós kármentőtálca cikkünk hasznos információkkal szolgált ahhoz, hogy elővigyázatosabbak legyünk a 2 hordós kármentőtálca használatakor.

További hasznos tudnivalók a 2 hordós kármentőtálca használatához, jellemzőihez: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Ket-hordos-karmentotalcakhttps://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/Ket-hordos-fem-karmentotalcak

2022.06.14.

Vissza