Hirek

Műanyag akkumulátor tároló tálca 4 előnye

A műanyag akkumulátor tároló tálca egy osztott kivitelű, megerősített oldalfallal, vagy fenéklemezzel rendelkező, mozgatható kármentőtálca.
De vajon valóban csak akkumulátorok tárolására szolgáló kármentő tálca? A válasz határozottan nem. Ebből adódik első nagy előnye:
1. A műanyag akkumulátor tároló tálca nem csak akkumulátorok, hanem  nagyobb méretű tárgyak, termékek egy tárolóban történő elhelyezésére szolgálnak oly módon, hogy a műanyag akkumulátor tároló tálca osztott kialakítása révén a belőlük esetlegesen eltávozó veszélyes/nem veszélyes anyagok ne veszélyeztessék a műanyag akkumulátor tároló tálcában tárolt többi dolgot. Felhasználása sokétű a műanyag akkumulátor tároló tálcáknak: a kereskedelemben, gyógyszeriparban, garázsiparban használt gépekhez, alkatrészekhez stb. egyaránt használatosak.
2. Mozgathatósága a műanyag akkumulátor tároló tálcának sok szempontból kihasználható. Külön kérésre fülekkel látjuk el, így kisebb súlyú alkatrészek, termékek esetén a manuális mozgatás megoldott. Amennyiben nagyobb súlyú dolgokat tárolunk benne, abban az esetben a targocázható kivitel, tehát a műanyag akkumulátor tároló tálca lábakkal történő ellátása is megoldott.
3. Variálhatósága  tovább erősíti azt a tapasztalatunkat, hogy felhasználása sokrétű. Az akkumulátor tárolók lehetnek egymással párhuzamosan, vagy merőlegesen álló osztott lapokkal ellátni, lehet rá teherviselő rácsot is kérni, vagy éppen oldalainak, vagy magasságának méretét is módunkban van megváltoztatni a műanyag akkumulátor tároló tálcának.
4. A műanyag akkumulátor tároló tálca strapabírása, teherviselő képessége nagy, hiszen 4 db akkumulátor tárolására is alkalmas lehet. Ezért nyugodtan gondolkodhatunk nehezebb súlyú termékek, nagyobb mennyiségű alkatrészek osztott kivitelben történő egyidejű tárolására is.

Bízunk benne, hogy a műanyag akkumulátor tároló tálca ajánlatkéréséhez tudtunk Önöknek segítséget adni. 

A műanyag akkumulátor tároló tálcákról részletesen még itt tájékozódhat:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Akkumulator-tarolo-karmento-talcak

2020.02.21.

Vissza