Hirek

Hasznos tippek az egyoldalas üvegszállító állványhoz

Az egyoldalas üveg, ablakszállító állvány egyszerű konstrukció. Az egyoldalas üveg, ablakszállító állványnak van egy sztenderd mérete, amelyből javasoljuk hogy induljanak ki kedves ügyfeleink.
A sztenderd egyoldalas üveg, ablakszállító állvány méretei a következőek:
Hosszúság: 1200 mm
Szélesség: 900 mm
Magasság: 1800 mm
Rakodási felület: 750 mm
Az egyoldalas üveg, ablakszállító állvány  méretein igény szerint lehet változtatni, természetesen a kalkuláció során megnézzük, hogy a kért egyoldalas üveg, ablakszállító állvány statikailag megfelelő-e, de mindenképp igyekszünk az igényeket a lehetőséghez mérten a legjobban összehozni. A sztenderd egyoldalas üveg, ablakszállító állvány targoncázható kivitelben van, de lehet  daruzdható kialakítást is kérni. A sztenderd egyoldalas üveg, ablakszállító állvány gumicsíkokkal látjuk el, ezt feltétlenül ajánljuk, hogy a szállítandó/tárolandó áru ne érintkezzen a egyoldalas üveg, ablakszállító állvány fém felületeivel. A  egyoldalas üveg, ablakszállító állvány felületkezelése lehet tüzihorganyzott, vagy festett. Amennyiben az esetek többségében fedett helyen van az egyoldalas üveg, ablakszállító állvány, abban az esetben a festett kivitelt ajánljuk.

Reméljük tetszett Önöknek egyoldalas üvegszállító állvány cikkünk!

Bővebb információt, ajánlatkérést az egyoldalas üvegszállító állványról az alábbi linken találhat: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Egyoldalas-uveg-ablakszallito-allvany

 

2021.09.07.

Vissza