Hirek

Üveg, ablakszállító állvány, kaloda, mi a különbség az ipari és az általános kivitelben?

Az üveg, ablakszállító állvány, kaloda esetében, első körben talán furcsának tűnhet az alábbi kérdés: - mennyire gyakran, milyen volumenű terhelésnek lesz kitéve az üveg, ablakszállító állvány, kaloda? A kérdés az üveg, ablakszállító állvány, kaloda hosszútávú felhasználhatósága érdekében fontos, illetve természetesen a legjobb árérték kialakítása érdekében is.
Az alapvető különbség ugyanis az ipari és az általános felhasználású üveg, ablakszállító állvány, kalodában a teherbírás és a rakodási felület és egyéb kialakítások közötti különbségben rejlik.
Egy általános üveg, ablakszállító állvány, kaloda hossúsága általában 1500-2000 miliméter körüli, míg a rakodási felület 500-550 mm oldalanként, míg az ipari üveg, ablakszállító állvány, kaloda  hosszúsága elérheti akár a 4000 mm-t is, így ennek megfelelően a rakodási felület is megduplázódhat. Az általános felhasználású üveg, ablakszállító állvány,-kalodánál a teherbírásnál bőven elegendő szokott lenni az oldalankénti 500-1000 kg teherbírás. Az ipari üveg, ablakszállító állvány, kaloda esetében a terhelés elérheti az 5000 kg-ot is, illetve igény szerint még ezt az értéket is felülmúlhatja.
Az ipari ivitelű üveg, ablakszállító állvány, kaloda  esetében egyéb szempontokat is igénybe kell venni, mint például a mozgathatóság milyen emelő eszközökkel történjen, ebben az esetben már javasoljuk a daruzható kialakítást is.
Reméljük cikkünk hasznos volt, bővebb információval termékeinkról az alábbiakban találhatóak:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ipari-uveg-tukor-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ketoldalas--uveg-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Egyoldalas-uveg-ablakszallito-allvany

 

 

 

 

2020.01.10.

Vissza