Hirek

Fém pódium, lépcsős fellépő, rámpa lehetőségei

Első körben azt érdemes tisztázni, hogy milyen méretű fém pódium, lépcsős fellépő, rámpa szükségeltetik, hiszen a fém pódium, lépcsős fellépő, rámpa hely adottságokhoz illeszthető, egyedi méretben , hosszúságban, szélességben és magasságban kérhető, akár lépcsőfokonként is. A következő fontos eldöntendő kérdés a fém pódium, lépcsős fellépő, rámpa esetében, hogy mekkora legyen a teherbírása, A teherviselés a  fém pódium, lépcsős fellépő, rámpa esetén függ az esetlegesen rajta álló ember/ek darabszámától, vagy a rájuk helyezendő gépek, berendezések súlyától.
A felület meghatározása is igen fontos szempont a  fém pódium, lépcsős fellépő, rámpa esetében, a két leggyakrabban igényelt felülettípus a rácsos, illetve a csúszásmentes (pl.lencsemintás) felület. A  fém pódium, lépcsős fellépő, rámpa esetében a fém anyag felületkezelése lehet festett, tüzihorganyzott, ebből az utóbbi a legközkedveltebb.
A fém pódium, lépcső és rámpa esetén kéhető egyenes és íves kialakkítás is szintén a felhasználástól függően.

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni  fém pódium, lépcsős fellépő, rámpa választásukban.

Bővebb tudnivaló a fém pódium, lépcsős fellépő, rámpa termékekről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fertotlenito-felfogo-talcak-jaroracsok-es-rekeszek/Lepcsos-fellepok-dobogok

2022.02.17.

Vissza