Hirek

Hordótároló kármentőtálcák, de hány darab hordóhoz?

A hordótároló kármentőtálcáknak leggyakoribb kivitele a kéthordós kármentőtálca. A sztenderd műanyag kéthordós kármentőtálca mérete 1280x880x250 mm. Teherviselő rácsos változatot ajánljuk a műanyag és a fém kéthordós kármentőtálcának, hiszen az esetlegesen kiömlő veszélyes anyag lefolyik a teherviselőrács alatti tálcába és így nem a hordó körül gyűlik össze. Itt említjük meg, hogy a két, vagy több hordós kármentőtálcáknál szabály, hogy egy ugyanazon kármentőtálcára csak egyfajta anyagot tartalmazó hordók kerülhetnek. Ezt a szabályt érdemes mérlegelni a kármentőtálcák nagyságának kialakításakor is többek között. A 2 hordós kármentőtálca targoncázható változatban is lehetséges, amennyiben sokat mozgatják a kéthordós kármentőtálcát érdemes ezt a típust kérni. Egyhordós kármentőtálca kérés is előgordul, bár nem olyan gyakori, általában műanyag kivitelben kérik ügyfeleink. Az egyhordós műanyag kármentesítő a hordók kis területen történő gazdaságos elhelyezését is biztosítja. Az egyhordós kármentőtálca ideális mérte 650x650x250 mm.
Általában kettőnél több hordó tárolásánál a leghatékonyabb elhelyezés érdekében a kármentőtálcákat páros számú hordóra tervezzük, a keresett kármentesítő tálcák 4, 6, 8 hordó tárolására alkalmasak 2x2, 2x3, 2x4 db 200-220 literes hordó részére.
A  fém hordótároló kármentőtálcák tüzihorganyzott és festett kivitelben készülnek, míg a műanyag kármentőtálcák anyagának legtöbbet használt fajtája a polietilén (PE) és a polipopilén (PP).
Reméljük cikkünk hasznos volt, bővebb információval termékeinkról az alábbiakban találhatóak:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Ket-hordos-karmentotalcak
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Hordotarolo-karmento-talcak
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/Ket-hordos-fem-karmentotalcak
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/Negy-hordos-fem-karmentotalcak
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/Hat-hordos-karmentotalcak

 

 

 

 

2020.01.30.

Vissza