Hirek

Egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítők

Az egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítői szinte tetszőleges méretben készülhetnek el, a legnagyobb méret eddig fém kármentőtálca esetén 6 méter volt. Az egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítői magasságát is meghatározhatják, mindenképp ésrdemes a legmegfelelőbb egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítőit. 

Az egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítői felületkezelése lehet normál festés tetszőleges RAl színben, vagy tüzihorganyzott.

Az egyedi fém tálcák bővülhetnek rámpákkal, fellépőkkel dobogóval, ebben az esetben is lehet méreten kialakíításban és anyagban is választani.  

Az egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítői készülhetneky egyenes, egymásra merőleges oldalakkal, vagy ívesen. Az íves,vagy speciális egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítőinél mindenképpen egy egyszerű, méretekkel ellátott rajzot kérünk ügyfeleinktől.

A egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítői teherviselő képessége is lehet egyedi, ügyfeleink által meghatározott teheríráshoz igazítjuk ebbe n az esetben a egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítői kialakítását.

Bízunk benne, hogy tudtunk segíteni egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítő kiválasztásában.

Bővebb tudnivaló az egyedi fém tálcák fellépők és kiegészítő termékekről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fertotlenito-felfogo-talcak-jaroracsok-es-rekeszek/Lepcsos-fellepok-dobogok

További információ az egyedi fém tálca termékekről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/Egyedi-fem-karmentok

2022.11.24.

Vissza