Hirek

Egyedi kármentőtálca lehetőségei - fém kivitel

Egyedi fém kármentőtálca egyik legfontosabb jellemzője a mérete. A hosszúság, szélesség, magasság méret meghatározásánál az  egyedi fém kármentőtálca tetejére tárolandó kannák, hordók, IBC tartályok, ADR tartályok darabszámát és méretét érdemes meghatározni. Egyedi fém kármentőtálca méretezésénél érdemes bővebben kalkulálni, hiszen előfordulhat, hogy az egyedi fém kármentőtálca kicsi lesz idővel.

Az egyedi fém kármentőtálca teherviselésének meghatározásánál is érdemes azt kikalkulálni, hogy milyen súlyú berendezéseket, hordókat, IBC ADR tartályokat szeretnénk rájuk helyezni. Itt még azt is megjegyeznénk, hogy az egyedi fém kármentőtálca mekkora területére nehezedik az adott súly, hiszen ez is meghatározza, növeli a teherviselést.

Az egyedi fém kármentőtálca felületkezelése lehet normál festés, vagy tüzihorganyzott, Ez utóbbi egyedi fém kármentőtálca a tartósabb.

Az egyedi fém kármentőtálca kiegészítőkkel is rendelkezhet, rámpa, lépcsős dobogó, fellépő is kérhető hozzá.

Bízunk benne, hogy tudtunk egyedi fém kármentőtálca  választásukban segíteni és előremozdítani a döntést.

Bővebb tudnivaló az  egyedi fém kármentőtálca  termékekről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/Egyedi-fem-karmentok

További részletek az gyedi fém kármentőtálca rámpa, lépcsős fellépőről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fertotlenito-felfogo-talcak-jaroracsok-es-rekeszek/Lepcsos-fellepok-dobogok

2022.10.01.

Vissza