Hirek

Üveg,- ablakszállító állvány felhasználási területei

Az üveg és ablakszállító kaloda, más néven állvány felhasználási területe igen sokrétű. Hiszen számos kisvállalkozásnak, közepes és nagy vállalatnak van szüksége nyílászárók, vagy annak megfelelő alakú, terjedelmű gyártmányok, termékek, alapanyagok átmeneti tárolására, szállítására az üveg és ablakszállító állvány, kaloda segítségével.
A leggyakoribb üveg és ablakszállító állványzat, kaloda felhasználási területe természetesen az épület ablakok és ajtók,- továbbá maga az üveg tárolása és szállítása. Azonban az üveg-ablakszállító állványzat nélkülözhetetlen pl. autók ablakainak, ajtóinak tárolására, továbbá tükörlapoknak a tárolására és biztonságos szállítására is. Egy fontos terület a bútorlapok, munkalapok, dekor,- és egyéb fa, vagy könnyű súlyú lapok tárolása, akár telephelyen belüli szállítása is az üveg, ablakszállító kalodák segítségével is.
A következő nagy kategória az úgynevezett ipari felhasználású üveg, ablakszállító állványzat, amely már igen nagy mennyiségű és súlyú lapokat is képes elszállítani, vagy éppen tárolni. Ebben a kategóriában már az üveg, ablakszállító állványnak tároló kocsiknak megfelelő funkciókat töltenek be többezer kilógramm súlyt hordozva, mozgatva, illetve az állványzat hossza is elérheti a 3-4 métert.  
Az üveg és ablakszállító állvány, kaloda felhasználásánál szükséges azt is figyelembe venni, hogy egy fix helyen történő mozgatásra, vagy a kaloda szállításra szolgál. Amennyiben üveg és ablakszállító kalodát, állványzatot önmagában mozgatjuk és nem tehergépjármű platójára tesszük úgy mindenképp a gurulós kivitelű állványt ajánljuk. 
 

Reméljük cikkünk hasznos volt, bővebb információval termékeinkról az alábbiakban találhatóak:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ipari-uveg-tukor-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ketoldalas--uveg-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Egyoldalas-uveg-ablakszallito-allvany

 

 

2020.01.05.

Vissza