Hirek

Egyedi fém, műanyag kármentőtálcák - mennyire egyediek?

Egyedi fém, műanyag kármentőtálca már az anyag meghatározásánál is szinte számtalan variációt rejt magában.Az egyedi fém, műanyag kármentőtálca anyaga fém kármentőtálca esetében lehet acél, mely felületkezelése festéssel, vagy tüzihorganyzással történik, illetve rozsdamentes inox, vagy alumínium lehetséges. Az egyedi fém kármentőtálca tárolandó anyagok, hordók kármentők stb. súlya határozza meg elsősorban, hogy mely anyagot válasszuk, illetve a kívánt tálca tartóssága. A fém kármentőtálca anyaga tekintetében az inox a leg minőségibb, tartósabb anyag, de mármelyik fent felsorolt típus a kármentőtálca esetében hosszú évekre alkalmas és megfelelő a tárolásra. 
Műanyag kármentőtálca esetén a polipropilén és a polietilén anyagból választanak főként ügyfeleink, de lehet, például a mínusz 10-20 fokot is tartósan bíró műanyagból a tálca, vagy lehetséges fekete UV sugárzást tűrő műanyagból is - érdemes tehát átgondolni, hogy milyen környezeti hatásoknak kell kitenni műanyag kármentőinket.

A fém, műanyag kármentőtálca kialakíatása a másik fő tényező az egyediség esetében. Lehet egyedi méretben a fém, műanyag kármentőtálca, lehet teherviselőráccsal, vagy anélkül is, itt az számít, hogy csak pl. kisebb tégelyeket, kannákat szeretnénk a kármentőbe helyezni, ebben az esetben nem szükséges a fém, műanyag kármentőtálca teherviselőráccsal történő ellátása, nem veszélyes anyag esetén. A műanyag kárentesítő tálcákat elláthatjuk pl. a melléketl fotón látható talpakkal is, melyek gépek, berendezések kiemelését teszik lehetővé a veszélyes anyagok kifolyásának elkerülése érdekében.

A fém, műanyag kármentőtálca többségénél lehetséges targoncázható kivitel, itt érdemes a villák közötti távolságot lemérni, hogy megfelelő legyen.

Reméljük a egyedi fém, műanyag kármentőtálca cikkünk elnyerte tetszését!

Több információ az egyedi fém, műanyag kármentőtálca termékeinkről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/

továbbá https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/

 

 

 

  

2022.06.08.

Vissza