Hirek

Milyen ismérvek alapján válasszunk fém hordós kármentőkocsit!

Elsősorben az alapján válasszunk fém hordós kármentőkocsit, hogy egyszerre, legtöbb alkalommal 1, vagy 2 hordót tervezünk szállítani rajta. A két hordós kocsis kármentőtálca fajlagos költsége sokkal kedvezőbb, ezért érdemes meggondolni, hogy hosszú távon melyik egy, két hordós kocsis kármentőtálca éri meg jobban.

Az alábbi ismérvek dönthetik el, hogy az 1, 2 hordós kocsis kármentőtálca, vagy éppen a sima kármentőtálcára van -e szükségünk:

- Méret: Az egy és két 2 hordós kocsis kármentőtálca méretei: 650x650 mm, illetve 1500x650 mm
Tálca magasság:  az egy és két 2 hordós kocsis kármentőtálca magassága mind a két esetben 250 mm.
Anyag és falvastagság: LV3 acél lemez mind a kettő 1, 2 hordós kocsis kármentőtálca esetében.

Teherviselő rács: az egy és a kéthordós kocsis kármentő esetén is van, ugyanolyan minőségben. Az egy és a kéthordós kármentőtálca rácsmérete: Lp 30x3/34x34 . 

Kerék és átmérője: 125 mm átmérővel rendelkeznek az egy és kéthordós kocsis kármentőtálca, 2 db forgófékes + 2 db fix kerékkel ellátva.

Felület kezelés: egy és kéthordós kocsis kármentőtálca normál festéssel és tűzihorganyozva is elérhető.

Tolókar: az egy és kéthordós kocsis kármentőtálca kérhető leszerelhető tolókarral is. A tolókaz az egy és kéthordós kocsis kármentőtálca esetében 1"x2 csőből hajlítva készül.

Reméljük1, 2 hordós kocsis kármentőtálca ajánlatunk tetsztt Önöknek

Bővebb tudnivaló a kocsis kármentőkről :https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Kocsis-karmentok-gurulo-szallitokocsik/

Bővebb információk 1 hordós fém hordós kármentőkocsiról: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Kocsis-karmentok-gurulo-szallitokocsik/Egy-hordos-karmento-kocsi

További információk 2 hordós fém hordós kármentőkocsiról: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Kocsis-karmentok-gurulo-szallitokocsik/Ket-hordos-karmento-kocsi

2022.09.02.

Vissza