Hirek

Az ipari szennyfogó szőnyegek 7 előnye

Íme tehát szennyfogó szőnyegeink 7 legfontosabb jellemzője, elönye:

1. A minőségi ipari szennyfogó szőnyeg egyik legfontosabb tulajdonsága az anyaga, a szál 100 % poliamid, melynek kopásállósága rendkívül jó.
2. A szennyfogó ipari szőnyeg vastagsága 10 mm, a szálak sűrűsége ideális, mely biztosítja a szenny eltávolítását a cipőkről, munkavédelmi bakancsokról.
3. A szennyfogó ipari szőnyeg szálai szenny eltávolítő képességét az is fokozza, hogy 2 féle méretű szálat tartalmaz, egy vékony kapilláris szálat, melyek felszívják a nedvességet, valamint egy náluk magasabb kaparószálat, mely biztosítja a cipő/bakancstalpakról a piszok, sár leválását.
4. A szennyfogó ipari szőnyegek speciális szálai elősegítik a magas szárító hatást is, ezért nagy forgalmú bejáratokhoz is ajánlott.
5. Három rétegű ipari szőnyeg, mely a kétféle szál alatt még két rétehet tartalmaz, tovább biztosítva a szőnyeg minőségét és védelmét. 

Remélem szennyfogó ipari szőnyegünk előnyeit sikerült Önöknek felsorakoztatni.

Bővebb információkat szennyfogó szőnyegeinkről az alábbi linken találhatnak: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fertotlenito-felfogo-talcak-jaroracsok-es-rekeszek/Szennyfogo-ipari-szonyegek-belterben


 

 

2021.08.30.

Vissza