Hirek

8 ötlet az üveg és ablakszállító és tároló kalodához !

1. ötlet
Az üveg és ablakszállító és tároló kaloda állvány kiválasztásánál fontos szempont, hogy egy, vagy kétoldalas üveg és ablakszállító és tároló kaloda állványt szeretnénk. A választás ugyanis árban is megmutatkozik az üveg és ablakszállító tároló kaloda állvány tekintetében. Az üveg és ablakszállító tároló kaloda állványon lévó vízszintes tárolórészt érdemes alapul venni, hiszen, ha az egyoldalas üveg és ablakszállító tároló kaloda állvány tárolófelülete - amely akár 800-1000 mm is lehet - elegendő és nem szeretnénk feltétlenül 2 oldalon tárolni, jelentős összeget spórolhatunk meg az egyoldalas verzióval.

2. ötlet
Amennyiben mozgatni szeretnénk az üveg és ablakszállító tároló kaloda állványunkat, akkor mindenképp el kell dönteni, hogy kézzel, vagy targoncával, vagy daruval akarjuk mozgatni a üveg és ablakszállító tároló kaloda állványon tárolandókat. Persze az is elképzelhető, hogy mindhárom kivitelt választjuk a üveg és ablakszállító tároló kaloda állványnál - ez is kivitelezhető.

3. ötlet
Az üveg és ablakszállító és tároló kaloda felületkezelése 3 módon történhet. Az üveg és ablakszállító tároló kaloda állványt felületkezelés nélkül, normál festéssel, akr több színben is, vagy tüzihorganyzással lehet megoldani. A felsoroltak sorrendjében a üveg és ablakszállító tároló kaloda állvány állaga egyre tartósabb, általában azonban normálestéssel lkészülnek az üveg és ablakszállító tároló kaloda állványok.

4. ötlet
Az üveg és ablakszállító tároló kaloda állvány tárolórészére helyezendő lapok rögzítését spaniferes megoldással  szoktuk ajánlani, azonban lehetséges üveg leszorító tüske is az üveg és ablakszállító tároló kaloda állvány kivitelezésénél, Érdemes megfontolni, melyik lehet eredményesebb.

5. ötlet
Fontos kérdés az üveg és ablakszállító és tároló kaloda kivitelezésénél a teherbírás meghatározása. Az üveg és ablakszállító tároló kaloda állvány kiviteli tervezésénél határozzuk meg, hogy egy átlagos lap súlya mennyi és ezt szorozzuk meg a ltárolandó apok maximális számával. Az üveg és ablakszállító tároló kaloda állványok teherviseléséhez kapott súlyt még ajánlatos 5-10 %-kal megemelni, hogy az esetlegesen várható többletterhelésnél se okozhasson gondot. 

6. ötlet
Az üveg és ablakszállító és tároló kaloda állvány méretezése is egy nagyon fontos feladat. Nem csupán a tároló felület, hanem maga az üveg és ablakszállító tároló kaloda állvány hosszúság, szélesség és magasság méretének megállapítása. Az üveg és ablakszállító tároló kaloda állvány méreteit a legnagyobb méretű lapból induljunk ki.

7. ötlet
Az üveg/ablakszállító és tároló kaloda állványzat függőleges osztásközeinek meghatározása is fontos feladat, hiszen a keskenyebb lapok osztat közé beesése problémát okozhat.

8. ötlet
Amennyiben nincs ideje a kész üveg és ablakszállító és tároló kaloda állvány elszállítására, kérje segítségünket, igyekszünk megoldást találni telephelyükre szállítását illetően is.

Bízunk benne, hogy  üveg/ablakszállító és tároló kaloda állványzat cikkünk megnyerte tetszésüket!

Bővebb tudnivaló az egyoldalas üveg/ablakszállító és tároló kaloda állványzat ról :https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Egyoldalas-uveg-ablakszallito-allvany

Bővebb tudnivaló az kétoldalas üveg/ablakszállító és tároló kaloda állványzat ról :https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ketoldalas--uveg-ablakszallito-allvany

Bővebb tudnivaló az ipari üveg/ablakszállító és tároló kaloda állványzat ról :https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ipari-uveg-tukor-ablakszallito-allvany

2022.03.05.

Vissza