Hirek

Hordós kármentőtálcák, mire vigyázzunk?

Mit ne tegyünk, ha hordótároló kármentőtálcát használunk? Erre a kérdésre keressük a választ Önöknek cikkünkben.

A hordós kármentőtálcáknak számos változata és mérete található kínálatunkban. Vannak azonban olyan ismérvek, amelyek általánosan segítséget tudnak nyújtani vásárlóinknak a helyes használatra a kármentőtálcák mozgatása, szállítása, valamint a hordók kármentőtálcára történő helyezése tekintetében. 

Megrendeléskor ne adjunk meg rossz méreteket:
Előző cikkünkben már részleteztük, hogy milyen szempontokat vegyünk figyelembe a pontos méret megválasztásakor, most összefoglaljuk ezeke is, hogy még véletlen se kerüljön sor rossz méretű hordós kármentőtálca megadására:
- A kármentőtálca pontos külső és belső mérete: hosszúság, szélesség és magasság, lehetőság szerint miliméter pontos megadásával. A kármentő medence magaságának megadásánál feltétlenül kalkuláljuk be a ráhelyezendő hordók lehető legnagyobb magasságát is, ez különösen alacsony belmagasságú terekben fontos.
- A hordós kármentőtálcák targoncázható kivitelének problémái és annak megoldási javaslata: kérjük feltétlenül mérjék le a villák közti szélességet, illetve magának a villának  a vastagságát is, mivel a targoncák méretei tekintetében is bizony van/lehet különbség.
- A hordók kármentőtálcára ráhelyezése igen fontos, mivel a hordós kármentőtálcák teherviselő rácsainak teherbíró képessége természetesen csak a kármentőtálcára ráhelyezevdő hordók teherbírására van méretezve. Ebből kiindulva kiemelten fontos, hogy daruval, vagy más emelőeszközzel ne ejtsük rá a hordókat a kármentőtálca teherviselőrácsára, mivel az így bekövetkező - hordó súlyának többszöröse - súlytöbbletet nem fogja kibírni a teherviselőrács. Ennek következtében elrepedhet, tönkremehet a hordós kármentőtálca. 
- A hordós kármentőtálca mozgatása hordó nélkül történjen, mivel a hordó lebillenhet, a targoncázhatóság veszélyessé válhat és a tárol veszélyes anyag kiömölhet.

Bízunk benne, hogy cikkünk a hordós kármentőtálcákkal kapcsolatosan segítséget nyújt és elkerülhetjük az estleges kellemetlenségeket.

 A kármentő tálcákról részletesen: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Ket-hordos-karmentotalcak továbbá https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Hordotarolo-karmento-talcak

Köszönjük figyelmüket!

2019.11.02.

Vissza