Hirek

Miért az EX 1000 literes tartályt válasszam?

A legfontosabb, amiért az UN 1000-EX tartályt kell választanunk, ha a benne tárolandó anyagok. Ezek az anyagok az engedélyezett töltőanyagok a II. és a III. csoportba tartozó veszélyes folyadékok, melyek az EX 1000 literes tartályba tölthetőek. Az UN 1000-EX tartályokba csak olyan veszélyes anyagok tölthetőek , melyek összeférhetőek a tartály anyagával, szerelvényeivel, tömítésével. Az összeférhetőség megállapítható a vegyszerállósági jegyzék alapján. Amennyiben az EX tartály választásában még ezt követően is kétségei merülnek fel,  egyeztessen tűzvédelmi szakemberrel, illetve ADR szakemberrel.
Az EX 1000 literes IBC tartályok merev falú, elektromosan vezetőképes műanyag belső tartállyal, acél vázszerkezettel, alsó leeresztő szeleppel, nyomáshatárolóval ellátott zárófedéllel is rendelkezik. PE (polietilén) rakodólapra szerelt, összetett IBC tartály. A tartályról elmondható még, hogy elektrosztatikusan biztos. Az EX tartály külső jellegzetessége még, hogy szelepe földelt.
Még néhány adat még az általunk forgalmazott EX tartályról:
- az EX tartály névleges űrtartalma 1050 dm3
- mérete 1200x1000 mm
- magassága 1170 mm.
Max. üzemi hőmérséklete 40 fok celsius.
Bővebb infolrmáció a fertőtlenítő tálcáról és tartozékairól: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/IBC-tartalyok-1-50-m3--muanyag-tartalyok/Poly-EX-1000-l-es-IBC-tartaly-gyulekony-vegyianyaghoz-

 

 

2020.05.18.

Vissza