Hirek

Üveg, ablak, lap szállító, tároló állványok hasznossága

Az egy és kétoldalas uveg, ablakszállító állványzatokon rendszerint, ahogy a neve is tartalmazza üvegtáblákat és ablakokat tárolnak, vagy szállítanak. Mielőtt rátérnénk a többi felhasználási területre ügyfeleink figyelmét felhívjuk arra a szempontra, hogy az üveg és ablakok esetén is nagyon fontos az üveg, ablak, szállító, tároló állványzatok mérete. Minden esetben úgy érdemes kalkulálni, hogy a legnagyobb méretű üveghez és ablakhoz igazítsuk az üveg, ablak szállító, tároló állványzat hosszúságát és magasságát. Ugyanez a helyzet a a teherbírásnál is, az üveg, ablak, lszállító, tároló állványzatnak a legnagyobb terhelésrekell kalkulálni. Felhívnánk a figyelmet még arra is, hogy az üveg, ablak, szállító, tároló  állványzatok gurulós kivitelénél nem javasolt a több ezer kg terhelés, illetve a több, mint 3 méter hosszúság, mivel a gördíthetőség az üveg, ablak szállító, tároló állványzatoknál ekkora méret és súly alatt lehetetlenné válik.
Az üveg, ablak, lap szállító, tároló állványzatokon az üveg és ablak tárolás és szállítás mellett használják ablakok szállítására is, itt a rakodó rész méretére érdemes odafigyelni.
Az üveg, ablak, lap szállító, tároló állványzatok felhasználásánál nagy szerepet játszik a különböző lapok tárolása is, ez a gyakorlatban már előfordult: műanyag plexi lap, kartonlap, fém lemezek, farostlemez formájában is. 

Reméljük, hogy segíteni tudunk egy és kétoldalas üveg,- ablakszállító állvány választásában.

A fém üveg,- ablakszállító állványokról részletesen még itt tájékozódhat:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Egyoldalas-uveg-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ketoldalas--uveg-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ipari-uveg-tukor-ablakszallito-allvany

2021.08.06.

Vissza