Hirek

Üveg,- ablakszállító állvány típusai, felszereltsége

Az üveg,- ablakszállító állványok két nagy csoportba sorolhatóak, az egy,- és a kétoldalas állványzatok csoportjaira. Ügyfeleinknek fontos eldöntenie, hogy egy időben egy üveg,- ablakszállító állványzaton hány darab üveget, nyílászárót szeretne elhelyezni, hiszen igen fontos a leggazdaságosabb üveg,- ablakszállító állvány kialakítás.
Az üveg,- ablakszállító állvány egy és kétoldalas kialakításának eldöntése után fontos, hogy meghatározzuk, hogyan szeretnénk mozgatni az üveg,- ablakszállító állványokat. Az üveg,- ablakszállító állvány mozgatásának lehetőségei: gurulós, vagy fix -nem gurulós, illetve targonzárható és/vagy daruzható kialakítással rendelkezzen.
Az üveg,- ablakszállító állványok felületkezelésében lehetőségeink: felületkezelés nélkül, normál festéssel tetszőleges RAL színben, vagy tüzihorganyzott felületkezeléssel.

Felszereltségben mindenképp ajánljuk az üveg,- ablakszállító állványok gumicsíkokkal való ellátását az üveg, ablakok fém felületével nem érintkezve, illetve a lapok mozgásának lecsökkentésére, tapadásának növelésére. A üveg,- ablakszállító állványokat üveg beszorítő tüskékkel is el tudjuk látni külön kérésre, egyébként a spaniferes megoldást ajánljuk. Nagy teherbíró képességgel, akár több tonnás teherbírással is tudjuk kínálni üveg,- ablakszállító állványainkat, melyeket már ipari üveg,- ablakszállító állvány kategóriába soroltunk.

 Reméljük tudtunk segíteni üveg,- ablakszállító állvány választásában.

A fém üveg,- ablakszállító állványokról részletesen még itt tájékozódhat:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Egyoldalas-uveg-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ketoldalas--uveg-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ipari-uveg-tukor-ablakszallito-allvany

 

 

 

2021.05.16.

Vissza