Hirek

Két hordós kármentő, melyiket válasszuk?

A két hordós fém kármentők fémből készült változatai ugyanolyan népszerűek, mint a 2 hordós kármentők műanyag társai. Így most a 2 hordós kármentő tálcákat, nem az anyaguk alapján, hanem a funkciójuk szerint elemezzük. Célunk, hogy segítsünk Önöknek a legmegfelelőbb 2 hordós kármentőtálca kiválasztásában.

A két hordós kármentőtálcák fém változatainál a mozgathatóság az egyik leggyakoribb kérdés a vásárlók körében. A 2 hordós fém kármentők össz. súlya a kézi mozgatást tekintve már nehézkes, akár a két hordó nélkül is, nem beszélve terheléssel. Így azoknak, akik nem egy bizonyos helyen kívánják tárolni a két hordós kármentőket, azoknak mindenképp a targoncázható változatot ajánljuk, mely árban meghatározó különbséget sem jelent. A targoncázhatóság annyit tesz, hogy a tálca aljára 4 lábat alakítunk ki, mely lehetővé teszi a villák biztonságos hozzáférését a két hordós kármentőkhöz.
A 2 hordós fém kármentők esetén a legtöbb esetben szükséges a teherviselőrács, hiszen a hordók mozgatása, le és felrakása így lehetséges praktikusan. Abban az esetben nem szükséges, ha a hordók nincsenek egyáltalán mozgatva és a hordóban tárolt anyag utánpótlása helyhez kötötten megoldható.
Kinézet: amennyiben több 2 hordós fém kármentőtálcát vásárolnánk és pl.funkciójuk, a hordó tartalma szerint fontosak lennének a színek a megkülönböztetés céljából, abban az esetben ajánljuk a két hordós festett fém kármentőtálcákat. A RAL színskála valamennyi színe szerint lehet választani, így a két hordós fém kármentőtálcák tetszés szerinti színösszeállításban lehetségesek.
Bővebb információ a két hordós fém kármentőkről: http://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/Ket-hordos-fem-karmentotalcak

2019.01.03.

Vissza