Hirek

A kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat tulajdonságai

A kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat a legpraktikusabb kivitel és a leginkább hasznosabb termék is talán a nyílászárók , üveglapok szállítása és tárolásakor. A kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat jó megtervezésénél vegyük alapul az általunk sablonként, sztenderdként használt kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat tervezést.
A sablon kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat méretei tehát a következőek:
Hosszúság: 1200 mm
Szélesség: 1000 mm
Magasság: 1800 mm
Rakodó felület nagysága: 350 mm
Oldalankénti teherviselés: 500 kg
A sztenderd kétoldalas üveg, ablakszállító állványzatnál tehát ha a szállíítandó ablak, ajtó, üveglap mérete megkívánja, nagyobbíthatunk, vagy kissebbíthetünk. Amennyiben kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat teherviselése vagy rakodó felülete többet kíván tervezzük a legmaximálisabb variációra.
Az ajánlatkérést követően a statikai megfelelősséget figyelembe véve igyekszünk ügyfeleinknek a legmegfelelőbb kialakítást biztosítani.

Bízunk benne, hogy kétoldalas üveg, ablakszállító állványzat cikkünkkel tudtunk segíteni választásukban.

A kétoldalas üveg, ablakszállító állványzatról bővebben az alábbi linken tájékozódhat: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ketoldalas--uveg-ablakszallito-allvany

Ipari kétoldalas üveg, ablakszállító állványzatról pedig az alábbi linken: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ipari-uveg-tukor-ablakszallito-allvany

2021.10.15.

Vissza