Hirek

Üveg,- ablakszállító állványzat módozatai

Az ablak és üvegszállító állványok, kalodák alapvető két fajtája az egy,- és két oldalas kaloda, ennek megválaszása attól függ, hogy mekkora helyen tudják tárolni, a felhasználásnál melyik típus a megfelelőbb és természetesen az ár sem elhanyagolható szempont a ablak és üvegszállító állványok, kalodák esetében, hiszen az egyoldalas szállító állványzat alacsonyabb árfekvésű, mint a kétoldalas kalodáé.

Az ablak és üvegszállító állványok, kalodák következő eldöntendő kérdését a módozatok kiválasztásánál a szállítás-mozgatás határozza meg. Az ablak és üvegszállító állványok, kalodák helyváltoztatásánál 3 lehetséges variáció van, ezek: targoncázható, daruzható, kerekeken guruló szállító állványzat típusok. Ha nem tudnak dönteni a 3 féle ablak és üvegszállító állvány, kaloda kialakítása között jó hírem van, mindhárom lehetőség akár egyszerre is kérhető.

Az ablak és üvegszállító állványok, kalodák következő variációs lehetősége, a méretük. A statikai megfelelőség figyelembe vétele mellett ki tudják választani a legmegfelelőbb hosszúság, szélesség, magasság méretet, vagy épp a rakodási méretet is. Itt jegyeznénk meg, hogy a mellékelt fotón látható ablak és üvegszállító állványok, kalodák esetében  az egszen kis méretű ablakok, üveg vagy egyéb lapok tárolását és szállítását is meg lehet oldani, több szint kialakításával.

Az ablak és üvegszállító állványok, kalodák teherbíróró képességét is ki tudják választani igény szerint, ügyfeleink eddigi kérése alapján 350 kg-tól a 2,5 tonnáig tudtuk kialakítani az ablak és üvegszállító állványok, kalodák teherbíró képességét.

Felületkezelésben is számos változat előfordul, a legnépszerűbb a normál festés az ablak és üvegszállító állványok, kalodák esetében, mely külön kérére akár RAL szín alapján is megvalósítható, és vannak  szállító kalodák, melyek tüzihorganyzottak, vagy felület kezelés nélkül kértek.

 

Bízunk benne, hogy egy,- és kétoldalas ablak és üvegszállító állványok, kalodák módozatairól készült cikkünk adott Önöknek új ötleteket, bővebb információval az alábbi linkeken találkozhatnak:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ipari-uveg-tukor-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ketoldalas--uveg-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Egyoldalas-uveg-ablakszallito-allvany

 

2022.03.18.

Vissza