Hirek

6 tipp üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda vásárláshoz

1. tipp: Az üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda vásárláshoz leginkább fontos a hosszúság/szélesség/magasságot meghatározni, ehhez legnagyobb tárolandó lapok ablakok méretét kell alapul venni a üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda állványhoz.

2. tipp: Az üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda vízszintes tárolófelületének a meghatározása a következő szempont. Az üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda állvány tárolófelületénél a tárolandó lap/ablakok vastagságát és a darabszámából kell ebben az esetben kiindulni.

3. tipp: Következő és nem utolsó eldöntendő kérdés, hogy egy,- vagy kétoldalas üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda vásárlását tervezik. Az egyoldalas üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda állvány árértékben lényegesen alacsonabb, mint a kétoldalas verzió, viszont kevesebb termék fér el a üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda állványon, illetve a kétoldali hozzávérés sem lehetséges.

4. tipp: Gurulós, vagy fix telepítésű üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda állványt szeretnének? Itt  a mozgathatóság gyakoriságát és mikéntjét kell mérlegelni. Harmadik opcióként a daruzhatóság is szóba jöhet, ez főleg az ipari üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda állványnál merül fel kérdésként.

5. tipp Nagyon fontos a üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda oldalankénti teherbírása is.  Ne tévesszük ezt a szempontot sem szem elől.

6. tipp A üveg, ablak, lap szállító tároló kaloda vásárláshoz a felület kezelést is el kell dönteni: Normál RAL festés, vagy tüzihorganyzás, illetve még a felületkezeklés nélküli verzió is szóba jöhet.

Bízunk benne, hogy üveg- ablakszállító kocsi, vagy állvány cikkünkkel segítettünk az eligazodásban olvasóinknak.

Bővebb tudnivaló az egyoldalas üveg/ablakszállító és tároló kaloda állványzat ról :https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Egyoldalas-uveg-ablakszallito-allvany

Bővebb tudnivaló az kétoldalas üveg/ablakszállító és tároló kaloda állványzat ról :https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ketoldalas--uveg-ablakszallito-allvany

Bővebb tudnivaló az ipari üveg/ablakszállító és tároló kaloda állványzat ról :https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ipari-uveg-tukor-ablakszallito-allvany

2022.10.26.

Vissza