Hirek

Két hordós kármentő, melyiket válasszuk? Műanyag változatok.

A két hordós kármentők műanyag készült termékei a fémekével egyenlő mértékben keresett és vásárolt cikk. Célunk, továbbra is az, hogy segítsünk Önöknek a legmegfelelőbb 2 hordós kármentőtálca kiválasztásában. A műanyagon belül a kéthordós kármentő tálcáknak két típusa lehetséges: a polietilén és a polipropilén 2 hordós kármentő.
A 2 hordós műanyag kármentőtálcáknál a polietilén anyagból készülteket akkor választják, ha elsősorban kültérben szeretnék tárolni a tálcákat, ebből következően a polipropilénből készülteket beltéri használatra javasoljuk.
A két hordós műanyag kármentőtálcák változatainál a mozgathatóság egyszerűbb kérdés, mint a fém típusoknál. Amennyiben a kéthordós kármentőtálcát hordók nélkül mozgatnák, ezt kézi erővel könnyűszerrel megtehetik, így ugyanúgy, mint nem abban az esetben, ha egy fix. helyen tárolnák a kéthordós kármentő tálcát nem szükséges a targoncázható alj. Természetesen ha a hordók mozgatása nem lehetséges, de a 2 hordós műanyag kármentőtálcát szállítani szükséges úgy a targoncázható változat indokolt.
A 2 hordós műanyag kármentők esetén legtöbbször szükséges a teherviselőrács, hiszen a hordók mozgatása, le és felrakása így lehetséges praktikusan. Abban az esetben nem szükséges, ha a hordók nincsenek egyáltalán mozgatva és a hordóban tárolt anyag utánpótlása helyhez kötötten megoldható.
Bővebb információ a kéthordós műanyag kármentő tálcáinkról: http://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Ket-hordos-karmentotalcak

2019.01.04.

Vissza