Hirek

Tárolás megolva az IBC tartály kármentővel!

A legalapvetőbb választási lehetőség az IBC atrtály kármentőknél a méretük. Lehet az IBC tartály kármentők keskeny kivitelek, pl. hosszúság: 1200 mm szélesség: 1300 mm. A IBC tartály kármentők magassága pedig: 750 mm - ebben az esetben a tartályból a folyadék kimérés az alsó csatlakozásnál kényelmesen megvalósítható. Széles kivitelű IBC tartály kármentők esetében a méret az alábbi (hossz x szél x mag) 1600x1400x500 mm. Lehet tehát álasztani az IBC tartály kármentők esetében, hogy a felhasználástól függően milyen méret a megfelelő.

Amennyiben kisebb az IBC tartály (tehát akár 800, 600, 300 l-es) ebben az esetben is van méretváltoztatás lehetősége az IBC tartály kármentőknek.

Az anyagot figyelembe véve az IBC tartály kármentőknek választhatnak ügyfeleink polietilén/polipropilén műanyag, ESD, tehát antisztatikus műanyag, vagy fém kivitelben is.

A következő tárolhatósági, szállíthatósági megoldás az IBC tartály kármentőknek az, hogy targoncázható kivitelben is készülhetnek, de ha erre nincs szükség akkor természetesen sima aljjal is kérhetőek az IBC tartály kármentők.

Bízunk benne, hogy IBC tartály kármentő cikkünk elnyerte tetszésüket.

Bővebb tudnivaló az IBC kármentő tálcákról :https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/

2022.01.06.

Vissza