Hirek

Pár fontos gondolat a fém és műanyag kármentőtálca és járórács sajátosságairól

A fém és műanyag kármentőtálca és járórács lehet fém, illetve sav  és lúgálló műanyag kivitelben is.

Amennyiben járórácsot szeretnének a fém és műanyag kármentőtálca és járóráccsal, abban az esetben ajánljuk a kivehető változatot, mivel tisztítás esetén nagyon praktikus megoldás.

A fém és műanyag kármentőtálca és járórács a legtöbb esetben targoncázható kivitelben is kérhető, azonban kivitele sok esetben plusz merevítést is igényel, ezért a költsége is sokkal magasabb.

A fém kármentőtálca és járórács kérhető normál festéssel, itt bármely RAL színben igyekszünk a kivitelezésben, vagy tüzihorganyzott felületkezelést alkalmazva.

Nagy méretű fém és műanyag kármentőtálca és járórács esetén több cellából áll össze az egész, itt kérésre az átfolyás biztosítható.

Reméljük a fém, műanyag kármentőtálca és járórács cikkünket elolvasták és bízunk benne, hogy leendő fém, vagy műanyag kármentőtálca és járórács beszerzésükhöz hasznos információkat kaptak. 

Több információ az egyedi fém, műanyag kármentőtálca termékeinkről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/ továbbá https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/

További részletek a járórácsokról: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fertotlenito-felfogo-talcak-jaroracsok-es-rekeszek/Jaroracs

2022.07.01.

Vissza