Hirek

A biztonsági védőrács 8 fontos jellemzője

Biztonsági védőrács 8 fontos jellemzője útmutatást kíván adni arra, hogy hogyan is tervezzűk meg, hogyan tudjuk a leginkább megfelelően megvalósítani biztonsági védőrács elképzelésünket. A minél pontosabb megvalósítás érdekében ügyfeleinktől szoktunk kérni egyszerrű skiccet is a biztonsági védőrács elképzeléseikről.

1. Érdemes meghatározni, hogy a biztonsági védőrács kerítés milyen célt kell, hogy elérjen. például  vagyon, személyi védelem vagy munkavédelmi funkció lesz a meghatározó a biztonsági védőrács használatakor.
2. Egyik legfontosabb ismérv a biztonsági védőrács összmérete és magasságának meghatározása (itt jöhet jól egy egyszerű rajz az elképzelésről)
3. Az alap paraméterek meghatározásakor a biztonsági édőrácsnál az is fontos, hogy milyen távolságra legyenek az oszlopok (ezt is lehet a skiccen is jelölni), illetve a kerítés lefogatása hogyan fog megtörténni.
4. Amennyiben a biztonsági védőrácsra ajtó is szükséges, fontos meghatározni, hogy milyen irányban nyíljon az ajtó, zárható kivitel legyen-e ,kilincset szeretnének-e rá például?
5 A biztonsági védőrács kerítés rendszer felületkezelését hogyan kívánják meghatározni? Lehet normál festés, tetszőleges RAL szín alapján, pl sárga, agy tüzihorganyzott kivitel? 
6. A biztonsági védőrács esetében hullámrács vagy hegesztett rács kivitelre gondoltak? Mekkora legyen a kívánt lyukméret (tudunk jalvasolni is)?
7. A biztonsági védő rács, kerítés esetében szállítási díjat kalkuláljunk-e, vagy saját szállító járművel rendelkeznek?
8. A normál munkarendből adódó készre jelentési idő megfelelő lehet-e a biztonsági védőrács, kerítés esetén, vagy van elvárt, pontos határidő?

Reméljük, hogy biztonsági védőrács 8 fontos jellemzője cikkünk segít majd Önöknek választásukban.

További részletek és ajánlatkérés alábbiak szerint látható a biztonsági védőrácsról.

Biztonsági védőrácsról itt : https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-kontenerek-racsos-tarolok-vedoracsok/Munkavedelmi-racs

 

 

Reméljük és szeretnénk, ha  biztonsági védőrács hírünk megbízható forrást jelentene Önöknek és legalább 5 segítséget nyújtana legmegfelelőbb biztonsági védő kialakításában.

Tudnivalók a termékekről részletesen, továbbá ajánlatkérés a biztonsági védőrácsról a következők szerint.

Biztonsági védőrács infók: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Karmento-talca-IBC-tartalyhoz

 

2023.11.02.

Vissza