Hirek

Üveg,- ablakszállító állvány fajtái és néhány extra kivitel

Kisipari  üveg,- ablakszállító állványok általában egy, vagy kétoldalas kivitelűek, jellemző még a üveg,- ablakszállító állványokra, hogy rakodó felületük oldalanként nem több, mint 500 mm. Az ebbe a csoportba tartozó üveg,- ablakszállító állványokra jellemző még, hogy teherbírásuk is  átlagosan 300-1000 kg közötti. Az üveg,- ablakszállító állványok  kisipari felhasználására jellemző még, hogy  guruls, vagy targoncázható, elvétve daruzható kivitellel készülnek.

Nagyipari  üveg,-és ablakszállító állványokra szinte kizárólag a kétoldalas kivitel a jellemző. Az üveg,- ablakszállító állványok ipari méreténél hossza elérheti a 2500-3500 mm-t is. Az  üveg,- ablakszállító állványok nagyipari felhasználásánál az oldalankénti teherbírás több ezer kg is lehet. A nagyiparii  üveg,- ablakszállító állványok általában daruzhatóak és targoncázhatóak is, a gurulós kivitel a nagy súly miatt nem ajánlott.

Az üveg,- ablakszállító állványok extra kivitelénél még előfordult extra alacsony (600 mm), platóra rögzíthető, valamint üvegbeszorító tüskés változatok is, de előfordult már olyan kivitelezés, amikor ügyfelünk kedvenc focicsapatának színkombinációjával készült el az állványzat.

Reméljük tudtunk segíteni üveg,- ablakszállító állvány választásában.

A fém üveg,- ablakszállító állványokról részletesen még itt tájékozódhat:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Egyoldalas-uveg-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ketoldalas--uveg-ablakszallito-allvany
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Tarto-allvanyzatok-polcrendszerek/Ipari-uveg-tukor-ablakszallito-allvany

 

2021.06.04.

Vissza