Hirek

Egyedi fém kármentőtálcák - a lehetőségek szinte végtelenek

Kezdjük a legalapvetőbb, a leginkább kért változtatást az egyedi fém kármentőtálcák vonatkozásában, mely nem más, mint a mérete
Az egyedi fém kármentőtálca hosszúság és szélesség meghatározásánál a legkisebb méret a 200-300 mm az eddigi legnagyobb pedig 5000-6000 mm volt. A kisebb egyedi fém kármentőtálca jellemrő, hogy kisméretű tégelyeket, kannákat stb. helyeznek bele, vagy épp sütőtepsinek használják,itt általában teherviselő rács sem szükséges. A nagyobb (általában 1 méternél) egyedi fém kármentőtálca alapos tervezést igényel, ebben az esetben az egyedi fém kármentőtálca hordók, nagyobb kannák, IBC tartályok, akár gépek, berendezések tárolásáras és kármentesítésére is szolgál. Érdemes mérlegelni és részletesen megtervezni, hogy az egyedi fém kármentőtálca felületén milyen elrendezésben szeretnék a kannákat, IBC tartályokat stb elhelyezni. Egy egyszerű rajz is sokat segíthet az egyedi fém kármentőtálca méretének kigondolásánál. Az egyedi fém kármentőtálca oldalak kialakításánál is szinte végtelen a variációs lehetőség, az egyedi fém kármentőtálca oldala lehet egyenes, sokszögletű, de akár íves is. Az egyedi fém kármentőtálca oldala sem szükséges, hogy egyenes legyen, helytakarékosság szempontjából cikkünk fotóján szereplő beszögellést is meg lehet valósítani. A magasság meghatározásánál az egyedi fém kármentőtálca esetében szintén a kért magasságban kialakítható. Az 50-100 mm-es legkisebb magasságtól általában 1000 mm magasságig szükséges a egyedi fém kármentőtálca kialakítása. Az egyedi fém kármentőtálca magasságának kialakításánál feltétlenül fontos azt a mindennapos használathoz igazítani, főleg, ha kézzel történik a rajta tárolt tárolók, gépek mozgatása, használata.
A teherviselés is igen fontos szempont a egyedi fém kármentőtálca kialakításánál. Az egyedi fém kármentőtálca felületét a peremmel egy szintbe hozva teherviselő ráccsal látjuk el. Itt szükséges kikalkulálni a lehető legnehezebb ráhelyezendő tárgy súlyát, illetve azt is figylembe kell venni, hogy az egyedi fém kármentőtálca teherviselő rácsának 1-1 pontjára mekkora súly nehezedik, ha pédául a gép/berendezés/tartály lábakkal van ellátva.
Tartozékok, kiegészítők tekintetében is rendkívül gazdag az egyedi fém kármentőtálca variációs lehetősége. Kérhetők például a egyedi fém kármentőtálca kifolyócsonkkal, golyós csappal, vagy mindez nélkül. Amennyiben szükséges kérhetők az egyedi fém kármentőtálca mellé dobogó, vagy rámpa, esetleg mindkettő, itt is egyedi méretben természetesen.A teherviselő rács is kérhető kivehető, vagy lehegesztett módon az egyedi fém kármentőtálca igénylésénél.
Az egyedi fém kármentőtálca felületkezelésénél is választhatunk felületkezelés nélküli (amennyiben saját módon ezt megoldhatjuk) tüzihorganyzott, illetve normál festéssel is. Az egyedi fém kármentőtálca festése egyedi RAL szín alapján készülhet, ebben az esetben is Vevőink szabadjára engedhetik fantáziájukat. 

Reméljük az egyedi fém kármentőtálca cikkünk elnyerte tetszését!

Bővebb inforrmáció az  egyedi fém kármentőtálca termékeinkről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/Egyedi-fem-karmentok

 

2021.11.09.

Vissza