Hirek

A műanyag kármentőtálcák 3 speciális esete

A műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák használata közben általában mindig ugyanolyan célt szolgálnak, de néhány esetben azonban nagyon is tud hiányozni az a néhány apró változtatás, ami a műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák használata közben életünket igencsak meg tudja könnyíteni.
1. A műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák kivehető teherviselő ráccsal történő ellátása
Amennyiben a kármentőtálcába helyezendő flakonok, kannák épek és zártak, de néha van olyan típusú flakon, vagy kanna, amely már több alkalommal kiborult, vagy ritkán de szüksége olyan kármentesítendő dolgot helyezni a tálcára, amely kiömlése fokozottan veszélyes, abban az esetben kérjük a  műanyag kármentőtálcát, gyűjtőkádat, csepptálcát teherviselő ráccsal, mely ha nem szükséges egyszerűen kivesszük és csak abban az esetben használjuk, ha a fent felsorolt esetekre szükség van rájuk.
2. A műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák targoncázható változatban,- vagy füllel történő kialakítása
Amennyiben a műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcákat általában nem mozgatjuk, de néhány esetben viszont a mozgatása, akár rövid időn belül is szükségessé válik érdemes a targoncázható kialakítást  manuális mozgatásnál kisméretű csepptálcák esetében pedig a fülekkel való kialakítást kérni. Árban a különbség nem nagy mértékű,  szükség esetén nagyon hasznos lehet!
3. A műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcák szélsőséges időjárási viszonyokhoz történő igazítása:
Amennyiben külső tárolásra kerül sor és akár a fedett,- félig fedett védettség sem lehetséges az anyag megválasztásánál UV stabil műanyagot érdemes kérni. Hűtőben, mélyhűtőben történő tároláskor, ahol a hőmérséklet elérheti akár a mínusz 20 fokot is erre is van megoldásunk, az ajánlatkérésnél szükséges ezt a szempontot is mérlegelni.

Bízunk benne, hogy cikkünk a műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcákról segítséget nyújtott Önöknek:

A műanyag kármentőtálcák, gyűjtőkádak, csepptálcákról részletesen még itt tájékozódhat:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Egyedi-specialis-karmentok-csepp-talcak
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Kannatarolo-karmentotalcak
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Muanyag-karmentok/Zsakok-szilard-anyagok-karmentoi

 

2020.01.17.

Vissza