Hirek

Felújított 1000 l-es IBC tartályok, miért fontos itt is a minőség?

Gyakran az 1000 l-es felújított, használt IBC tartályt keresők akár párezer Ft-ért is találnak 1000 l-es IBC tartályokat az interneten. Természetesen az 1000 literes IBC tartályoknál is lehetnek jó, alkalmi vételek, de számosságát tekintve igen gyakori  az 1000 literes használt  IBC tartályoknál különböző meghibásodás, amely igen sok bosszúságot okozhat a vásárlóknak.
A használt 1000 literes IBC tartályoknál a leggyakoribb probléma a szeleppel szokott  lennii. A  használt 1000 literes IBC tartályok szelepe a legérzékenyebb pontja a szelep. Először is a mérete  nem mindig megfelelő a legtöbbet forgalmazott zárósapkákkal, így a lezásása az eredeti zárókupak elvesztése, ellrepedése esetén már  igen kétséges. A szelep maga is meghíbásodhat, működésképtelenné válhat,melynél szintén a sapkánál említett módon  a csere lehetetlenné álik. A tartályok többi hibája lehet még: a zárófedelek, sapkák tegyéb sérülései, a tartály falának elhasználódása, megrepedése is. A  használt 1000 literes IBC tartályoknál a felsoroltak a legtöbb esetben  a működésképtelenséget eredményezik és egy újabb tartály beszerzését teszik szükségessé.

Miért is vegyünk tehát használt felújított 1000 literes IBC tartályt?
- Mert a szelepeket leellenőrizzük és új,vagy felújított zárósapkával látjuk el a használt felújított 1000 literes IBC tartályt.
- A használt felújított 1000 literes IBC tartály esetén, annak belső részét vegyileg megtisztítjuk, hogy szennyező anyag maradvány  ne keveredjen az újjonnan tárolandók közé
- A használt felújított 1000 literes IBC tartályok maximum 4-5 évesek lehetnek, így a tartály fala még nem öregedett el, ezen kívúl a tartály falát leellenőrizzük szintén, hoy nem sérült/repedt-e.
- A használt felújított 1000 literes IBC tartályok esetében figyelünk arra is, hogy cserélhető alkatrészekkel legyenek felszerelve.

Bővebb infolrmáció a használt felújított 1000 literes IBC tartályokról: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/IBC-tartalyok-1-50-m3--muanyag-tartalyok/IBC-tartaly-1000l-es-ontozesre-esovizre-permetszerre

Bővebb infolrmáció a használt felújított 1000 literes IBC tartályok alkatrészeiről: https://www.alfaplasztik.hu/termekek/IBC-tartaly-alkatreszek/

Reméljük cikkünk hasznos információkat, segítséget nyújtott használt felújított 1000 literes IBC tartály vásárlásához!

 

 

 

 

 

2020.08.04.

Vissza