Hirek

Kármentőtálcák felhasználási lehetőségei 2. rész

Gép köré építhető teherviselő kármentők:
Előző cikkünkben már írtuk, hogy egy adott műszaki berendezés alá is kínálunk kármentő tálcákat. Előfordul azonban, hogy a gép olyan méretű, vagy súlyú, hogy itt már teherviselő rácsos kármentőre nem lehetséges a gépet ráhelyezni. A megoldás itt az, hogy egy teherviselő rács nélküli fémtálca kerül maga a gép alá, a gép köré pedig egy lépésbiztos járórács kerül, az összes köré épített kármentesítő tálca össze van kapcsolva és azok között az esetlegesen kifolyó folyadék áramlása biztosítva van. Amennyiben kis folyadékmennyiség (cseppek) távozhat a gépből úgy horganytott járórács és festett kármentőtálcát ajánlunk, amennyiben sok folyadék távozhat a gépből, a gép környezetéből, úgy horganyzott rács és kármentőtálca, vagy ugyanez műanyagból (polietilén, polipropilén) kivitelezéssel lehetséges.
Az ajánlatkérésnél  szintén kérjük a hosszúságxszélességxmagasság adatait, illetve redkívül fontos itt is a súly, a maximális terhelés is. Amennyiben szükséges, hordók, talicska, vagy akár gurulós kármentőtálca felmozgatására, rámpát is tudunk kínálni Önöknek.
Lépésbiztos járórácsok:
Az előbb már említésre került a járórács, amely nem csak egy gép köré építhető, hanem minden olyan helyiség, területt, vagy akár egy konténer is, ahol a dolgozók, vagy akár egy gépkocsi is ideidlenesen terhelődik és az esetlegesen távozó folyadékok, anyaok akadályozhatják a munkát. Az ajánlatkérésnél fontos lehet, hogy a kármentesítő járórácsok, vagy azok egy része kivehető, nyitható lehessen - ilyen módozatot is tudunk kínálni.
IBC tartályok tárolásához:
A fent említett paraméterek mellett az IBC tartályok tárolásánál a további kérdés, hogy hány darab IBC tartály együttes tárolására van szükség, mivel minél több IBC tartály alá kell a kármentő tálca, annál költséghatékonyabb megoldást tudunk kínálni. Itt megjegyzendő, hogy csak azonos veszélyes anyagot tartalmazó IBC tartályok kerülhetnek együttes tárolásra. 1-től 4 db IBC tartály elhelyezésére szolgáló kármentőtálcát tudunk kínálni az igényeknek megfelelően.
Kérés még, hogy az IBC tartályok ürítésére használatos kis teherviselő rács nélküli kármentőre is van igény, mely természetesen megoldható. 
Amennyiben a kármenytőtálcát szeretnék targoncával mozgatni, erre is van lehetőség, ezt a kivitelt is tudjuk biztosítani.  
Kármentőtálca akkumulátorok részére
Az akkumulátorok tárolása is sokszor nagy kihívás és előírás is. A kármentő tálcákat költség,- és helytakarékos szempotok alapján alakítottuk ki, így a tálcákon belül elosztó lapokkal láttuk el, így akár 4 db akkumulátor elhelyezésére is sor tud kerülni.
Az ajánlatkérésnél itt az egy kármentőtálcán belül tárulandó akkumulátorok számát is érdemes az alap paramétereken  kívül megadni, illetve a mozgathatóságát, mivel itt is megolgott a targoncázhatóság.
Kármentőtálcák ipari alkatrészek, zsákok részére:
Itt kis és nagy mennyiség, illetve kiterjedt méretű szilárd anyagokról: alkatrészekről, ömlesztett termékek és segédanyagok, vagy akár zsákokról is lehet szó. Az alap méreteken felül a tárolandó anyagok összúlya itt is rendkívül fontos, hisz bizonyos esetekben a kármentőtálcák oldalmerevítése szükségessé válik. A kármentő tálcák mozgathatósága, tárolása itt is lehetséges, illetve szükség lehet még rámpára is, melyet megadott méret szerint fém kármentőtálcához biztosítani tudunk.

 

2019.06.10.

Vissza