Hirek

Melyik M30-as rekeszt vásároljam? Hogyan döntsek a legjobban?

Az M30 rekeszek is ugyanúgy, mint a többi M-el jelölt rekesz szabványos kialakításúak, 600x400x300mm méretűek és nem zártak hanem a rekeszekre jellemző rések található az oldalaikon. Egymásra rakatolhatóak, tehát a helykihasználás szempontjából fontos, hogy az M30 rekesz darabszáma hogyan alakul. 
Az M30 rekesz alap információi után nézzük meg, hogy melyik az a 3 legfontosabb szempont, amelyet érdemes figyelembe venni a vásárláskor:
- Terhelhetőség, hosszú élettartam: amennyiben az M30 rekeszt csak egy-két alkalommal, pl. a tárolandó áru egyszeri szállítására használjuk akkor elegendő az úgynevezett egyutas rekesz, mely kifelyezetten erre a kis terhelésre lett kialakítva. Azonban, ha az M30 rekeszt rendszeres tárolásra szánjuk akkor semmiképp sem ajánlatos az olcsóbb rekesztípust vásárolni, mert így inkább ráfizetés lesz a vásárlás. Ekkor érdemes az újrahasznosított anyagból készülő, megerősített aljú M30 rekesz változat megvásárlása, mely hosszabb távon egyértelműen kedvezőbb beruházás lesz. Érdemes a berakható maximális tömegre is rákérdezni az M30 rekesz vásárláskor, mely szintén segíthet a legoptimálisabb döntés meghozatalában.
- Készleten van-e az M30 rekesz?: ezt a kérdést mindig érdemes a legelsők között feltenni, különösen, ha nekünk is a szállítandó áruk vonatkozásában időbeli kötelezettségeink vannak. A pontos darabszámot is érdemes időben kikalkulálni, nehogy szorult helyzetbe kerüljünk emiatt is.
- Elszállítás: ez az egyik legsarkalatosabb pont a vásárlásnál. Ha van saját szállító jármű, akkor is érdemes figyelembe venni, hogy honnan kell elszállítani az M30 rekeszeket, hiszen a magas üzemanyag árak és az M30 rekesz terjedelmes volta miatt igen drága lehet, egy beszerzés. Érdemes kalkulálni a méret alapján, hogy hány darab fér be a járműbe, kell e autópálya díjat fizetni stb. Ha nincs saját szállító járműnk, akkor van-e ismerősünk, aki elszállítaná, illetve ahonnan vesszük meg tudják-e oldani az M30 rekesz házhoz szállítását és milyen feltételekkel.

Bővebb információ a termékről: http://www.alfaplasztik.hu/termekek/Rekeszek-ladak-kontenerek-raklapok-es-raklapos-tarolok/M30-muanyag-rekesz-es-lada

2019.01.03.

Vissza