Hirek

A fém tároló konténerek 5 speciális esete

A fém tároló konténerek speciális esetei számos esetben nagyon is hasznosak lehetnek, nézzük őket sorban, néhány magyarázattal kiegészítve: 
1. Egymásra rakatolható, rakásolható legyen-e a fém tároló konténer?
Praktikusság és helytakarékosság szempontjából igénylik ügyfeleink a fém tároló konténerek rakásolhatóságát, itt általában 1-2 darabot érdemes egymásra rakni.
2. A fém konténereknél daruzható, targoncázható kialakításra lenne-e szükség?
Amennyiben szükséges a gyors mozgathatóság, akkor fontos szempont. hogy a fém konténereket milyen módon tudják mozdítani. Amennyiben szállítani kell, már csak azt kell eldönteni, hogy a fém tároló konténert daruzni, vagy targoncázni szeretnék, amennyiben mindkettőt, az is lehetséges.
3. Billenős kialakítás szükséges-e?
Amennyiben szükség van a fém tároló konténerben tárolandó anyag gyors és biztonságos kiöntésére, ezt a kialakítást is kérhetik ügyfeleink.
4. Ennek még speciálisabb esete a targoncázható, billenős fém konténer:
Itt ugyanis a konténert a targoncavezető egy fém huzallal tudja kioldani. A villáról való lecsúszás láncos rögzítéssel történik.
5. Lyukak elhelyezése a fém konténer alján szükséges lehet
Amennyiben felül nyitott fém tároló konténerre van szükség, érdemes a konténer alját néhány furattal kilyukasztani, hogy az esetlegesen beleömlő csapadék el tudjon belőle távozni.

A fém tároló konténerekről részletesen még itt tájékozódhat:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-kontenerek-racsos-tarolok-vedoracsok/Fem-tarolo-kontenerek
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-kontenerek-racsos-tarolok-vedoracsok/Racsos-kontenerek

2020.02.14.

Vissza