Hirek

Egyik legfontosabb termékkörünk a fém kármentőtálcák és azok kiegészítői

A nagy érdeklődésre való tekintettel az új évben a fém kármentőtálca és kiegészítői nagy hangsúlyt fognak kapni. Hogy mi mindent tartalmaz a fém kármentőtálca és kiegészítői termékkör? Erre szeretnénk most e cikkben részletes választ adni.

A kármentőtálca termékkör műanyag és fém kivitelből áll.  A fém kármentőtálcákat tűzveszélyes környezetbe, vagy a kárentőtálcákat külső behatásoknak, rongálásoknak jobban kitett telephelyekre vásárolják ügyfeleink. 

A fém kármenetőtálca kivitelénél választható a targoncázható vagy sima aljjal redelkező, de gurulós változat is. A fém kármentőtálca, kármentőmedence felületkezelését illetően normál festésből, vagy tüzihorganyzásról, vagy felület kezelés nélküli kivitelből választhatnak partnereink.
A kármentőtálca esetén ügyfeleinknek lehetőségük van egyedi magasságot, szélességet és hosszúságot kiválasztani, mivel az igényeknek, a felhasználásnak leginkább alkalmas fém kármentőtálca vásárlása a legpraktikusabb minden esetben. A fém kármentőtálca teherbírás is a kérteknek megfelően alakítható, általában 200 kg-tól 2000 kg-ig szokták kérni megrendelőink.

A fém kármentőtálcák kiegészítói lehet a kármentőkhöz illeszkedő fém rámpa, fém lépcső, fém pódium és a fém járórács is. A fém kármentőtálca kieglészítőket természetesen a kármentőktől függetlenül is kérhetik vásárlóink.

Reméljük cikkünk elnyerte tetszésüket.

A fém kármentőtálcákról és kiegészítőkről bővebben itt olvashatnak:
https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fem-karmentok-tepsik/

https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fertotlenito-felfogo-talcak-jaroracsok-es-rekeszek/Jaroracs

https://www.alfaplasztik.hu/termekek/Fertotlenito-felfogo-talcak-jaroracsok-es-rekeszek/Lepcsos-fellepok-dobogok


 


 

 

 

 

2023.01.11.

Vissza